FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steliştii criticaţi pentru că nu-l folosesc titular: "Sînt foarte naivi, valorează acum peste 3 milioane de euro"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iulie 2015 12:50

Valentin Cojocaru, 19 ani, este văzut ca o mare speranţă a fotbalului românesc, dar ultimele luni au adus un regres în performanţele portarului.

În aceste condiţii, Florin Niţă a apărat buturile Stelei şi este favorit să fie titular şi în startul noului sezon.

Chiar şi aşa, Dumitru Dragomir, fostul preşedinte LPF, îi critică pe stelişti şi crede că tînărul portar poate fi vîndut pe o sumă imensă.

"Cojocaru valorează doar acum peste 3 milioane de euro. Vă daţi seama dacă va juca şi meci de meci la Steaua. Sînt naivi cei de acolo dacă nu-l folosesc titular, e între primii 5 din lume la vîrsta lui", a spus Dragomir la televiziunea sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
444001919101397
Florean Andrei  •  06 Iulie 2015, 19:28

Mitică, vezi-ţi de pensia ta. De Cojocaru ne-am lămurit, era să pierdem campionatul pe mâna lui şi lui Toşca !

davi7
davi7  •  06 Iulie 2015, 18:11

Sa-l vanda el cu 3 mil si daca reuseste sa ia el doua si sa dea Stelei,unu.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  06 Iulie 2015, 17:18

cand mitica spune ceva, toata lumea stie ca, una din doua: ori gandeste exact invers, ori are un interes anume. in cazul acesta, cel mai bun exemplu este forcingul lui corleone in privinta aducerii lui alcenat la fcsb, ce dureaza de 2 ani. si s-a vazut cu guilherme cum iti poti lua teapa cu fundasi de la echipe fara pretentii europene...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează