FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steliştii, "finanţatorii" lui Becali! Partidul lui Gigi a primit sponsorizări chiar de la angajații patronului

Articol de - Publicat miercuri, 23 septembrie 2015 00:00

Mai mulţi angajaţi ai clubului din Ghencea apar în documentele oficiale ca sponsori ai lui Gigi Becali şi ai partidului său, PNG-CD, pentru campaniile lui electorale.

Finanţatorul campioanei, Gigi Becali, a primit, în perioada 2007-2008, mai multe sume de bani din partea unor sponsori, prieteni de familie, dar şi de la propriii săi angajaţi din club!

Fiecare ar fi finanţat, conform spynews.ro, campania pentru alegerile europarlamentare din 2007 cu suma de 78.000 de lei, aproximativ 25.000 de euro la acel moment.

Printre aceştia, preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, vicepreşedintele Iulian Gheorghişor, team-managerul Marius Ianuli, dar şi fratele acestuia Adrian, responsabil cu problemele de securitate ale echipei, dar şi trei dintre bodyguarzii lui Becali de la acel moment: Cătălin Zmărăndescu, Ştefan Dediu şi Marcel Popa.

De pe tabel nu lipsesc mîna dreaptă a lui Gigi, Teia Sponte, vărul său Virgil, dar şi Vasile Geambazi, cel cu care a avut în trecut mai multe afaceri.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
steaua.libera
steaua.libera  •  25 Septembrie 2015, 13:06

Spălare de bani!

xray
xray  •  23 Septembrie 2015, 16:28

Asta-i știre de sport? :) Ați numărat? La budă de câte ori merge pe zi?

alexbibirica1
alexbibirica1  •  23 Septembrie 2015, 10:58

insolventa mimamu' este in cusca cu nr.5 ... dupa 1-1 cu fcbt. :) urmeaza razbunarea lui lazar si a lui barboianu pe toata haita.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close