FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Nu-l mai vede pe Laurenţiu Reghecampf înapoi în Ghencea: "Nu ştiu ce ar putea să îl mai motiveze acolo"

Articol de - Publicat luni, 02 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 02 martie 2015 16:25

După ultimele două meciuri în care Steaua n-a reuşit să marcheze cu Costel Gâlcă la cîrma echipei a tot fost vehiculat numele lui Laurenţiu Reghecampf ca fiind înlocuitorul actualului tehnician din Ghencea.
Fostul jucător al Stelei, Erik Lincar, 36 de ani, consideră că Reghecampf nu mai poate fi motivat pentru o eventuală revenire în fruntea campioanei.

"Nu ştiu ce ar putea să îl mai motiveze să antreneze Steaua. Din punctul meu de vedere, el ar trebui să îşi găsească o echipă în străinătate şi să facă performanţe acolo.", a declarat Erik Lincar pentru Look tv.

Lincar a vorbit şi despre problema pe care Steaua o are cu suporterii care nu mai vin la stadion după ce echipa a fost presată de MApN să-şi schimbe numele şi emblema.

"Este dificil pentru jucători, dar sper într-o rezolvare cît mai rapidă a situaţiei, deşi deocamdată trenează. Sperăm într-un final fericit. Lipsa suporterilor afectează, pentru că jucătorii evoluează pentru ei, pentru lumea care vine la stadion. În momentul în care joci cu o asistenţă de cîteva sute de suporteri, la o echipă ca Steaua, e destul de dificil", a mai adăugat Lincar.

Erik Lincar a jucat la Steaua între anii 1997-2002, iar ca antrenor a debutat pentru Prefab Modelu, în 2008. Acesta a mai antrenat, printre altele, pe Callatis Mangalia cu care a reuşit promovarea în Liga a doua, CSU Craiova sau CSM Rîmnicu Vîlcea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
rozu
rozu  •  03 Martie 2015, 00:42

vine cu o conditie: fecali sa'i dea parandarat banii furati cu japca in vara, la plecarea la arabi! si va cere si cel putin 400.000/an...

aldo_m
aldo_m  •  02 Martie 2015, 21:09

aiurea doamna si reghe vor in ghengea pt bani ca gigi e un tip corect da nu fraier

laurentis69
laurentis69  •  02 Martie 2015, 20:21

Oferta extraordinara de lucru! Toti oamenii care lucreaza cu noi se declara multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

Vezi toate comentariile (26)
Comentează