FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA, DUMINICĂ, 19:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Steliștii se implică în problemele de la Astra: "Șumudică să plece neapărat"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2016 09:19

Relația dintre Marius Șumudică și conducerea Astrei este una tensionată după ce antrenorul a declarat că vrea să plece în Turcia, dar nu este lăsat să plece.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a vorbit despre Șumudică, cel pe care l-a criticat în multe rânduri, și a spus că ar fi bine ca acesa să plece de la formația din Giurgiu.

"Dacă are această ofertă din Turcia, Șumudică trebuie să plece neapărat. Eu cred că în afară de Astra, nu va mai antrena în România.

Mie îmi pare rău de Şumudică. Din punctul meu de vedere, este antrenorul anului. Îmi pare rău că și-a pus în cap milioane de fani ai Stelei pentru pentru câteva mii de suporteri dinamovişti şi rapidişti", a spus Duckadam la TV Digi Sport.

Citește și: Șumudică i-ar fi întărâtat pe jucători să boicoteze următorul meci: ”Ia hai să nu ne prezentăm cu Steaua!”

  • Meciul Astra - Steaua se va disputa duminică, de la ora 19:00, și va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
1025138504184136
Constantin Valentin  •  11 Decembrie 2016, 12:29

Sumi Sumudica parca e Ogica, *** mica ! Hai fugi in Turcia mai repede ! Hai Steaua !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hotcocoa
hotcocoa  •  10 Decembrie 2016, 19:33

Domnu moderatorul lu' peshte, sa inteleg ca incompetentul "haideusicfr" are voie sa insulte dar cand altii il fac incompetent este impotriva regulamentelor ghesepeului?!

hotcocoa
hotcocoa  •  10 Decembrie 2016, 18:40
Postat de haideusicfr pe 10 Decembrie 2016, 15:08

Ce-ar fi sa va vedeti de treburile voastre?. Ati dat cu oistea-n gard , va roade invidia ,sunteti niste incompetenti si va dati cu * presupusuul * despre ce ar trebui sa faca Sumudica ! Dar Reghecampf? Sa nu supere * milioanele * de suporteri ??!!!

***, acolo il lauda pe sumudica, unde vezi tu invidie? Numai un postac ***, cum sunteti multi, ati vedea meciurile stelei in europa o tragedie....voi nu stiti ce este europa si ... tocmai ca voi va dati cu parerea despre ceva ce nu cunoasteti. Ok, nu s a calificat mai departe, intr adevar, ar fi fost frumos...dar nu a fost sa fie. Ce va doare pe voi capul? PS: *** ***, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close