FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA SIBIU - STEAUA 1-1

Stelistul care vede jumătatea plină a paharului » Narcis Răducan: "Nu e nici o criză la Steaua, ne vom reveni!"

Voinţa Sibiu a smuls in-extremis un punct din meciul cu Steaua. Negruţ a marcat în minutul 88
Voinţa Sibiu a smuls in-extremis un punct din meciul cu Steaua. Negruţ a marcat în minutul 88

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 24 iulie 2011 21:08

Toată lumea deplînge soarta Stelei după egalul de la Sibiu, dar sînt unii conducători în Ghencea care nu par deloc îngrijoraţi de ultimele rezultate ale echipei.

Narcis Răducan e unul dintre ei! Deşi spune că echipa sa are în continuare probleme de efectiv, managerul sportiv al roş-albaştrilor crede că situaţia nu e chiar atît de "neagră" cum o desenează patronul Gigi Becali.

"Programul e relativ accesibil şi sper să ne revenim cît mai curînd. Deocamdată nu e nici o criză, dar trebuie să ne trezim acum, ca să nu pierdem contactul cu restul candidatelor la titlu. Avem o problemă de efectiv, care trebuie rezolvată cît mai repede. Ne trebuie doi-trei jucători şi mă bucur că Gigi Becali a înţeles acest lucru. Din perioada de pregătire s-a văzut că avem probleme, ne trebuie un vîrf de careu", a spus Narcis Răducan la DigiSport Special.

Managerul roş-albaştrilor a comentat partida de ieri, de la Sibiu, punînd accentul pe numeroasele ocazii avute de echipa sa, dar a evitat să-i critice pe jucători, aşa cum a făcut-o patronul Gigi Becali.

"N-am ştiut să profităm de golul lui Tatu. Am avut şi momente bune, am ratat trei ocazii "unu-la-unu" cu portarul. Am pierdut două puncte foarte importante. Nu mi s-a părut că am fi căzut din punct de vedere fizic, avem o problemă individuală", a mai spus Narcis Răducan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează