FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOŞANI 1-0

Stoican explică prestaţia modestă a dinamoviştilor: "Ne-au îngheţat muşchii"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 decembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 07 decembrie 2013 23:42

Stoican s-a declarat mulţumit de rezultat şi spune că elevii lui n-au avut o prestaţie bună din cauza temperaturii scăzute.

- Domnule Stoican, a fost mai greu cu Botoşaniul decît v-aţi fi aşteptat?
- Nu am făcut un meci strălucit, aşa e. Primul adversar pentru noi a fost temperatura, dar şi cei de la Botoşani au făcut o partidă reuşită. Au venit aici motivaţi să o bată pe Dinamo, s-au închis bine şi au încercat să ne surprindă pe contraatac. Din fericire, n-au reuşit.

- Aţi ajuns la patru victorii consecutive, sînteţi un antrenor fericit?
- Sînt, însă în acelaşi timp sînt şi puţin îngrijorat şi asta pentru că sîntem nevoiţi să jucăm pe nişte condiţii nefavorabile. Vremea e rea, terenul e îngheţat şi riscăm accidentări.

- Aţi fi preferat să se fi întrerupt campionatul?
- Dacă s-a decis să jucăm, asta e, ce putem face?! Eu am vorbit cu jucătorii şi mi-au zis că sînt momente în timpul jocului cînd musculatura nu mai reacţionează cum trebuie. Dinamo are rezultate bune acum, poate altul, în locul meu, ar fi fost primul care ar fi dorit să se joace şi aceste meciuri, însă eu sînt sincer.

"Recunosc, ne uităm şi la clasament, dar lucrul cel mai important e să tratăm serios fiecare meci, să obţinem maximum de la fiecare partidă şi aşa vom urca uşor, uşor în ierarhie" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

"A fost o partidă foarte grea, ştiam că Botoşaniul e o echipă incomodă. Cu Pandurii am jucat spectaculos şi tot cu 1-0 am cîştigat. Acum e important că am luat cele trei puncte, restul nu contează" (George Ţucudean, atacant Dinamo)

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
reddogsv
reddogsv  •  09 Decembrie 2013, 09:00
Postat de quittaro pe 08 Decembrie 2013, 09:22

Nu vă este ruşine bă gsp-işti jegoşi să dezinformaţi în halul ăsta? Unde a spus Stoican textual ce aţi scris voi în titlu?? Am văzut declaraţiile lui în direct, nesimţişilor! Este o ruşine de presă ceea ce faceţi voi!!

Nu e o rusine, e o obisnuinta! Dupa fiecare meci al lui Dinamo inventeaza cate ceva de care sa se lege ,,Trebuia Tucudean eliminat?'' De unde si pana unde?! Dupa ce am vazut aseara la Galati si in tot turul noi suntem martiri!

microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  08 Decembrie 2013, 18:19

1-0 este cu mult mai bun decat 5-4, mai ales ca in europa conteaza foarte mult sa nu iei gol acasa.

sakamoto
sakamoto  •  08 Decembrie 2013, 16:41

Le doresc valorosilor fotbalisti de la Dinamo sa ajunga cit mai sus in clasament si sa joace in cupele europene. Dar sa se roage bunului Dumnezeu sa nu intilneasca pescarii islandezi! Sa pice cu Inter, Barcelona, M. United sau Bayern. De eliminat nu-i problema, ii scoate oricine, dar macar sa se vaite, ca i-a eliminat o echipa mare.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează