FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Stoican ia atitudine: ”E greu să vii la Dinamo! Mai ales după unul care a muncit bine”

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 09 noiembrie 2014 20:33

Flavius Stoican a avut o discuţie, în ultimele ore, cu patronul Ionuţ Negoiţă, vorbind despre strategia de viitor a clubului, nu doar de transferurile ce se vor efectua în iarnă.

Şeful dinamoviştilor l-a asigurat pe antrenorul de 37 de ani de sprijinul său, în ciuda celor trei eşecuri la rînd. Cu toate că sînt diverşi tehnicieni propuşi conducerii din Ştefan cel Mare, Stoican are încredere în el şi-n echipa lui.

A comentat pentru gsp.ro: "E greu să vii la Dinamo, ştiu că este un nume interesant pentru orice antrenor. E şi mai dificil să vii după un antrenor care a şi muncit bine. Nu este o situaţie care să ne convină în Ştefan cel Mare, dar eu nu-mi las familia la greu. Mă refer aici la jucători, la oficiali, la toţi cei pe care i-am simţit aproape de la venirea mea la Dinamo. Observ că s-a creat vîlvă în jurul situaţiei mele în media. Dar nici nu s-a pus problema să plec. Au fost discuţii normale cu patronul Ionuţ Negoiţă, aşa cum avem periodic. OK, toată lumea vrea la Dinamo, e normal, avînd în vedere brandul. Dar, la club, sîntem o familie, avem încredere unii în ceilalţi".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (107)
reddogsv
reddogsv  •  10 Noiembrie 2014, 09:41

Si tu crezi ca altul nu mai poate munci la fel de bine? Numai ca munca ta nu prea da rezultate! Cu jucatori care joaca doar ,,cu sufletul'' nu facem nimic!

caminero
caminero  •  10 Noiembrie 2014, 08:41
Postat de sandra_tandra pe 09 Noiembrie 2014, 23:49

salut gelule ce mai faci vezi ca iarasi n-au astia apa si curent in cantonament!

Ai înnebunit, fată?!? ai început să vorbeşti cu gelul? Măcar zi-ne dacă-i gelu' de duş sau de ăla vaginal, că te vedem cam sprinţară la bară şi nesătulă la ... căciulă, mă rog ...

belamy
belamy  •  10 Noiembrie 2014, 08:35

pretios-ridicol.....

Vezi toate comentariile (107)
Comentează