FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA 1-1

Stoichiţă a răbufnit, după ce a auzit atacurile lui Becali: "Gigi ne ţine în teroare. CRED CĂ RENUNŢ!"

Mihai Stoichita, Stoichita, Steaua
Mihai Stoichita, Stoichita, Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 01 martie 2010 00:00

Antrenorul a spus că e la capătul puterilor în privinţa relaţiei cu patronul şi că se gîndeşte să demisioneze

Stoichiţă a trăit meciul cu pulsul 200. Nu s-a aşezat nici măcar o dată pe scaun, iar la final partidei a făcut un gest de lehamite, părînd să fie nemulţumit de rezultat. În drum spre vestiare, a avut prima ieşire nervoasă. "E incredibil! Trebuia să avem 3-0 la pauză, dar ajungem să ne tremure fundu' în minutul 85. Nu se poate aşa ceva, ca Toja să nu fie-n stare să dea gol cu poarta goală şi apoi ăştia să marcheze din nimic!", a strigat Stoichiţă.

Antrenorul Stelei s-a mai calmat apoi, a mers la conferinţa de presă, unde a avut o atitudine cumpătată, spunînd că Steaua rămîne în cărţile pentru cîştigarea titlului. După ce a părăsit sala de conferinţe, apropiaţii săi i-au transmis însă că Gigi Becali i-a desfiinţat Tudose şi pe Petre Marin. A fost momentul în care pe "Lippi" l-au lăsat nervii.

"Gata, asta e ultima pe care o mai înghit! El vrea să joc cu echipa asta cîrpită pînă la finalul campionatului şi el ne ţine pe toţi în teroare. Nu mai pot, gata! Cred că renunţ. Plec acasă, mă duc să-mi cresc fetiţa şi să stau liniştit!", a răbufnit el într-o discuţie privată, după care a gesticulat nervos şi s-a urcat iritat în autocar.

5 luni şi jumătate au trecut de la instalarea lui Stoichiţă pe banca Stelei

DECLARAŢIILE OFICIALE

"Nu am eu dreptul să comentez spusele patronului echipei. Tot ce îmi rămîne de făcut e să-mi reechilibrez băieţii pentru meciul cu Urziceni, că tot cu ei trebuie să joc, alţii n-am"
Mihai Stoichiţă, la DigiSport, după ce a avut răbufnirea de la Cluj

"Îmi felicit toţi jucătorii. Şi pe Petre Marin, şi pe Tudose, nu mi-e frică să fac asta, sînt alături de ei pentru că nu-i părăsesc la greu"
Mihai Stoichiţă

"La cum s-a jucat meciul şi la cîte ocazii am avut, ar fi trebuit să cîştigăm. CFR chiar nu ne-a surprins cu absolut nimic, eu spun că am dominat la toate capitolele"
Mihăiţă Pleşan

"Am avut multe ocazii în prima repriză, iar în a doua CFR a condus jocul. Cred că rezultatul e echitabil, deşi dacă făceam 2-0 meciul era terminat. Continuăm să avem şanse reale la titlu"
Janos Szekely

"A fost o partidă de bună calitate, cu ritm şi fotbal adevărat, dar pentru noi e un rezultat prost. Nu cred că s-a terminat campionatul. Trebuie să analizăm ce am greşit, să muncim şi să credem în şansa noastră"
Juan Toja, mijlocaş Steaua

"Nu am avut nerv în debut şi am intrat mai greu în meci. E un campionat echilibrat, le-am spus jucătorilor că o luptă nu se cîştigă în primele bătălii, ci prin constanţă"
Andrea Mandorlini, antrenor CFR Cluj

"Steaua a jucat bine în prima repriză, dar apoi noi am dominat. Am primit o lecţie, trebuie să uităm acest meci. Este devreme să vorbim despre favorita la titlu"
Leonardo Veloso, fundaş stînga CFR Cluj

"Steaua m-a surprins, mi s-a părut mai puternică decît Urziceniul. Este bine că a ieşit egal, deoarece am rămas pe primul loc. Acum trebuie să le batem pe Oţelul şi pe Dinamo"
Ricardo Cadu, fundaş CFR Cluj

"A fost o evoluţie a echipei sub aşteptări, probabil şi pentru că a existat o stare de exuberanţă. Era un moment prielnic să luăm 3 puncte dacă tratăm meciul cu seriozitate din primul minut"
Arpad Paszkany, patron CFR Cluj

"A fost o revedere emoţionantă cu jucătorii de la Steaua, dar pe teren am uitat de orice prietenii"
Nicolae Dică, CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (88)
sanyo29
sanyo29  •  01 Martie 2010, 21:42
Postat de pe 01 Martie 2010, 10:29

Nu pleaca stai linistit...tu nu sti ca ziaristi aud si stiu tot ..dar din pacate doar inventii...

A fost un meci bun, scor echitabil, pacat ca trebuie sa ne bucuram la un egal.Fara stoichita anul acesta steaua nu stiu daca termina in primii cinci.Cu stoichita 2 1 3.BAFTA STEAU BAFTA STOICHITA.pe ala micu nu are rost sa-l bag in seama :)

 •  01 Martie 2010, 20:37
Postat de pe 01 Martie 2010, 10:29

o rusine de arbitraj; deaconu ia dus pe stelisti in spate tot meciul; p marin trebuia eliminat ,a facut vreo 4 faulturi de galben clar; la fel si plesan,toja,szekely, a inchis mereu ochii deaconu la intrarile lor... o rusine de echipa e steaua, asa vor oile sa casy=tige titlul,cu blaturi meci de meci...

si daca te uiti mai bine când a luat galben fii sincer si spune cine trebuia sa ia galben(pt simulare)

chris_gali
chris_gali  •  01 Martie 2010, 16:42

pai , daca discutia era privata de unde stiti mah ja.vrelor mincinoase ce-a spus Stoichita !!!!????>....numai sa instigati cu minciunile voastre stiti !!!!...Voua nu va pasa de sport !!...pe voi va intereseaza doar sa distrugeti sportul si sa-l transformati in SCANDAL !!!!....in locul astora de la Steaua nici nu v-as mai baga in seama ca numai minciuni scrieti !!!

Vezi toate comentariile (88)
Comentează