FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - GAZ METAN 2-0

Stoichiţă anunţă rivalele: "Nu renunţ la titlu!" ;)

Mihai Stoichita, Stoichita, Steaua
Mihai Stoichita, Stoichita, Steaua

Articol de - Publicat luni, 22 martie 2010 00:00

Stoichiţă spune că toate criticile de după derbyul cu Dinamo au întărit trupa din Ghencea

Finalul partidei cu Gaz Metan a surprins un Mihai Stoichiţă vizibil afectat de atacurile la adresa sa de după înfrîngerea din derbyul cu Dinamo. "N-am venit la Steaua să mă cert cu nimeni, nici cu Gigi, nici cu galeria", a spus tehnicianul, care a adăugat: "Toate discuţiile din ultimele zile ne-au întărit".

Apoi a comentat prestaţia formaţiei sale: "Am dominat jocul cap-coadă, e treaba mea cum am reuşit să-i motivez pe băieţi după eşecul din derby. Doar d-aia sînt plătit!". Punctul care o desparte pe Steaua de liderul CFR îl face pe Stoichiţă să viseze la titlu: "Nu ştiu dacă vom fi pe primul loc pînă de Paşte, dar eu nu renunţ la ideea cîştigării campionatului, deşi nu mi-a impus-o nimeni".

Atmosfera din Ghencea l-a dezamăgit pe tehnician: "Am fost jignit tot meciul, dar eu mi-am făcut treaba şi le-am dat indicaţii jucătorilor. Am fost foarte calm, ştiam că va veni golul. Chiar le-am zis băieţilor în vestiar la pauză: «Staţi liniştiţi, veţi cîştiga mai uşor decît credeţi!»".

"Dacă n-a fost fault la faza primul gol, o să recunosc, la fel cum am făcut şi după golul marcat din ofsaid cu Alba Iulia"
Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua

"Ovidiu Petre a jucat cu o contractură, s-a sacrificat, dar nu l-am mai forţat şi în partea secundă pentru că am nevoie de el la meciul următor"
Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (32)
 •  22 Martie 2010, 13:24

Stoichiţă anunţă rivalele: "Nu renunţ la titlu!" la care jucatorii:Noi da! Intrebarea care se pune dupa aceast anunt este: oare rivalele dupa ce vor fi auzit asta,reusesc sa-si revina din soc pana la terminarea campionatului sau se vor tavali de ras inca multa vreme dupa aceea?

 •  22 Martie 2010, 13:15

Asa deci.Toata lumea a asteptat cu sufletul la gura, ce va hotari razboinicul Stoichita.Acum ca vointa sa a fost facuta publica toate echipele din liga 1 sant incremenite de groaza.Mai trebuie ca rivalele sa se dea la o parte.Sau asta e treaba lui Becali? Ceva valize, ceva pungi cu bani pasati din mers,o alergatura dupa autobuzul adversarei,ceva acolo ca doar e inventiv....

 •  22 Martie 2010, 13:03

nu renunti pe deaq k mi-e frica sa pun la pariuri pe voi si knd jucati cuceeahlaul sau bistrita... cu actualii jucatori ar fi bine sa mai prindem si un loc pt cupa intertoto

Vezi toate comentariile (32)
Comentează