FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Stoichiţă: "Cei din Peluza Sud nu sînt Steaua" :X

Articol de GSP - Publicat marti, 27 aprilie 2010 00:00

Tehnicianul Stelei a răbufnit la adresa suporterilor din Peluza Sud şi a specificat că galeria trupei din Ghencea este alcătuită doar din fanii de la Peluza Nord.

"Atmosfera e calmă în Ghencea. Astăzi vom vedea ce avem de făcut pentru meciul de la Alba Iulia. Ne jucăm şansele pînă la final şi o facem cu calm.

Mîine sau poimîine vor intra banii în conturile jucătorilor. Nu se pune problema ca ei să depună memorii să devină liberi de contract.

Alba Iulia e o echipă bună, nu ştiu cum de a ajuns în acea zonă a clasamentului. Îmi reproşez că nu sîntem pe primul loc. Avem jucători valoroşi, pe care ne putem baza.

În Ghencea nu e loc de mediocritate, normal ar fi să plec. Sînt puţin dezamăgit şi de ce s-a întîmplat în afara stadionului după meciul cu Timişoara.

Cei din Peluza Sud nu sînt Steaua, ei doar înjură, distrug maşini. Steaua sînt cei din Peluza Nord. E o mare greşeală că acei huligani sînt susţinuţi de presă", a declarat Mihai Stoichiţă la televiziunea sportro.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  28 Aprilie 2010, 08:10

Vad aici unele declaratii "super destepte".. Voi chiar va dati seama sau chiar stiti ce inseamna Peluza Sud ptr Steaua?? Cred ca cel mai bun exemplu care l-a dat dat PS este de la meciul Stelei din semifinalele cupei la handbal.. Nu ati m-ai zis nimic de atmosfera superba de la meci.. Deci au dat dovada de maretie, de suporteri care stiu sa faca spectacol, atunci cand exista performanta pe plan sportiv.. Gura mica si joc de glezne.. Din cauza unora ca voi care sustin patronii se duce f

skrap
skrap  •  28 Aprilie 2010, 03:45

noi nu suntem steaua de acum, bine zis, steaua de acum e un bun al familiei fecali, si o batjocura pentru toti romani, noi suntem steaua care era pana in 2003, acolo sa stins steaua, an de an scade vizibil, multi sunt orbiti de "bani ciobanului(pe care nu ii mai are)", cand ii zici cuiva ceva de cioban, lasa ca are bani, BA NU BANI CONTEAZA, uitati-va la real madrid si la barcelona, nu trebuie sa bagi sute de milioane sa susti o echipa, trebuie sa nu fi cioban, iar jiji e cioban mare,

 •  28 Aprilie 2010, 02:05

Plezua SUD nu reprezinta Steaua. Eu nu mai merg la stadion din cauza lor. Sunt doar niste huligani. Ultimul meci la care am fost a ost cel cu Poli Iasi, cand am stat la tribuna 2, dar am vrut sa plec pt. ca nu auzeam decat injuraturi. Imi pare rau ca trebuie sa ii suportam pe Ghencea.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează