FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Stoichiţă îl va proba pe Emeghara în Antalya » Testul genunchilor!

Ifeanyi Emeghara, Emeghara, Steaua
Ifeanyi Emeghara, Emeghara, Steaua

Articol de , - Publicat duminica, 17 ianuarie 2010 00:00

Emeghara a plecat ieri în cantonamentul din Antalya, dar la finalul stagiului are o nouă programare la clinica de la Bologna

Stoichiţă l-a urcat în avionul de Antalya şi pe Emeghara, fundaşul stînga revenit după o lungă perioadă de inactivitate, însă încă nu se ştie sigur dacă africanul va fi apt sută la sută pentru a evolua meci de meci în retur. Pentru nigerian vor urma două săptămîni decisive.

De azi, va începe pregătirea fizică spartană pe care o va impune Stoichiţă timp de 12 zile. Apoi, are o nouă programare la clinica Isokinetic, de la Bologna, acolo unde şi-a petrecut ultimele 19 luni. El trebuie să meargă la un nou consult la medicii italieni, care vor să-l vadă cum se prezintă după 12 zile cu cîte două antrenamente.

Tocmai pentru că vizita la Bologna e obligatorie, Emeghara a rezolvat zilele trecute obţinerea vizei de Italia, formalităţile fiind mult mai anevoioase în situaţia lui din cauza faptului că e african. Dacă va primi OK-ul celor de la Bologna, Emeghara va putea fi folosit în toate amicalele din al doilea stagiu de pregătire, între 30 ianuarie şi 12 februarie, dar şi în cele 17 jocuri din retur.

645 de zile a absentat Emeghara din cauza operaţiilor la cei doi genunchi, perioada de inactivitate fiind între martie 2008 şi decembrie 2009

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
aureltg
aureltg  •  17 Ianuarie 2010, 12:46
Postat de pe 17 Ianuarie 2010, 09:34

ai dreptate oaie,este foarte valoros dar o foarte mare tzeapa..

berbecutzule, masoara-ti cuvintele, pentru ca inteligenta ti-o masuram noi; si este egala cu zero!

 •  17 Ianuarie 2010, 12:12

Eu cred ca ar trebui sa evite antrenamentul "spartan", si sa-l lase mai usor in prima faza.

 •  17 Ianuarie 2010, 12:01

de unde vedem ca udrea e un biet amator mincinos: emeghara are si cetatenie italiana, deci e evident ca nu are nevoie de viza pt italia.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează