FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OŢELUL, VINERI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Stoichiţă l-ar putea folosi pe Tănase cu Oţelul

Cristi Tanase, Tanase, Steaua
Cristi Tanase, Tanase, Steaua

Articol de - Publicat joi, 11 martie 2010 00:00

Piteşteanul s-a antrenat ieri normal şi va fi în lotul de 18 pentru meciul cu Oţelul, în care ar putea juca maximum o jumătate de oră
Vezi video cu atacurile lui Gigi Becali la adresa lui Meme Stoica! (video)

Veste bună pentru Mihai Stoichiţă înainte de meciul cu liderul returului. Unul dintre jucătorii care au dat cel mai bun randament în meciurile amicale, Cristi Tănase, s-a recuperat bine după operaţia suferită la dantură şi ieri s-a antrenat alături de colegi. Tocmai de aceea, el are şanse mari să prindă lotul de 18 pentru jocul cu Oţelul.

Sigur nu va fi titular, însă ar putea fi folosit pe finalul partidei în cazul în care şi scorul va permite acest lucru. "Dacă va fi un 2-0, un 3-1, atunci Stoichiţă îl va băga tocmai pentru a avea măcar 30 de minute bifate înaintea derby-ului de Romania (Dinamo - Steaua, miercuri, ora 20:30, DigiSport).

Tănase a suportat o intervenţie chirurgicală prin care i s-a extirpat un chist dentar din cauza căruia avea mereu infecţii şi de la care i se trăgeau diversele probleme musculare.

59 de minute a jucat Cristi Tănase în cele 3 etape din retur, toate bifate la înfrîngerea cu Ceahlăul, scor 1-3

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează