FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA-POLI TIMIŞOARA 3-3

Stoichiţă: "Ne-am dat singuri trei goluri, nu scăpăm de erorile din defensivă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 aprilie 2010 00:00

Antrenorul trupei din Ghencea pune remiza cu Timişoara pe seama lacunelor din jocul defensiv şi speră să rămînă la Steaua şi din vară.

"Nu scăpăm de greşelile din apăprare, asta-i viaţa. Ne-am dat singuri trei goluri. Timişoara i-a făcut Clujului jocul. Visul de a lua titlul s-a spulberat.

Îi felicit pe jucători pentru modul cum s-au dăruit. Nu mai e nici o presiune pe CFR Cluj. Ne luptăm pentru ce mai putem. Locul 2 e accesibil, poate duce la preliminariile Champions League.

Jucăm pe teren pînă la sfîrşit, nu apelăm la jocurile de culise. Pînă la finalul sezonului îmi fac treaba la Steaua. Ar trebui continuitate, dar nu ştiu dacă mă mai vrea Steaua", a declarat Mihai Stoichiţă.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (16)
 •  26 Aprilie 2010, 01:14

Mai voi la ce meci v-ati uitat? Steaua a facut poate cel mai bun meci din retur. Foarte bine in prima repriza dar cateva greseli in partea a doua a jocului ne-au costat cele 3 puncte. A-ti mai vazut voi jucatorii dorindu-si asa mult victoria ca in seara asta? Eu zic ca au jucat bine, iar daca ar fi avut atitudinea asta tot timpul, eram pe primul loc acum!

milan6
milan6  •  26 Aprilie 2010, 01:08

(inca)o veste dura pt stelisti: in editia 2005-2006,aia cu Rosenborg(ce bine a jucat...finu'Radoi)si Boro,coeficientul UEFA a fost 24,3666.in editia 2010-2011,acesta se...duce,prin urmare,coeficientul total al echipei al carei suporter este jiji VA SCADEA! astfel jiji va avea 23,531(locul 72 in Europa)+ce va realiza din vara incolo! evident,nu va face nicio BRANZA!

sorinolariu
sorinolariu  •  26 Aprilie 2010, 01:07
Postat de chris_gali pe 26 Aprilie 2010, 00:25

ce vina are bah Stoichita daca nu a reusit conducerea Stelei sa-i transfere niste jucatori si mai ales fundasi !!!???....a jucat mereu cu o echipa incropita !!!...goian a fugit Italia !...ghionea la Rusi !!...iar rada la...balamuc !!!....toja nu joaca NIMIK !!!!...tanase nici atat...inainte se stia echipa pe dinafara !!...acum in fiecare etapa joaca mereu alta echipa !!!

Da mah, de parca Sabau a adus fix pe cine a vrut el: numai alde Messi si Ronaldo sunt pe la Timisoara!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează