FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC BRAŞOV, VINERI, 18:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Stoichiţă nu abandonează lupta: "Luăm titlul!" ;)

Mihai Stoichita, Stoichita, Steaua
Mihai Stoichita, Stoichita, Steaua

Articol de , - Publicat miercuri, 31 martie 2010 00:00

Antrenorul susţine că Steaua are cel mai bun lot din România şi crede că va reuşi să termine pe primul loc doar dacă echipa nu va mai avea prestaţii precum cea de la Tg. Jiu. Stoichiţă nu renunţă la luptă şi le face o promisiune suporterilor

Steaua e în criză de prestaţii şi de puncte în 2010. A pierdut contactul cu CFR, are 3 puncte în spatele clujenilor, dar şi dezavantaj la meciuri directe, însă Stoichiţă anunţă că e mai sigur ca niciodată că poate readuce titlul în Ghencea după o pauză de aproape 4 ani.

"Am la dispoziţie cei mai buni fotbalişti din România. Conduc cel mai bun lot din Liga I. Am zis cel mai bun, nu de locul 7 sau locul 10, cum zic unii. Nu e meritul meu că Steaua e încă sus în clasament, dar îi mulţumesc domnului Dumitru Dragomir că a zis că mi se datorează totul mie", a declarat Stoichiţă.

Antrenorul a vorbit apoi despre atmosfera din lotul Stelei. "Nu cred că jucătorii sînt afectaţi. Atmosfera nu e proastă, ci e foarte bună, dar pentru a lua titlul trebuie să evităm să mai avem prestaţii ca la Tg. Jiu. Cu FC Braşov nu sînt îngrijorat că îmi lipsesc 4 fotbalişti de bază. Avem în grup băieţi care sînt plătiţi pentru aceeaşi meserie şi trebuie să o facă la acelaşi nivel. La Steaua nu se coboară nivelul niciodată", a adăugat "Lippi".

"Nu se anunţă presiune" :)
Antrenorul Stelei a comentat cu umor faptul că se va afla din nou sub presiune la meciul cu FC Braşov, din etapa de dinainte de Paşti. "Presiune? M-am uitat pe prognoza meteorologică şi nu am auzit să crească presiunea în atmosferă la Bucureşti vineri, atunci cînd va avea loc meciul", a declarat "Lippi".

"Stoichiţă şi Gigi Becali sînt sătui unul de altul. Stoichiţă poate chiar să se îmbolnăvească de nervi în ce tensiune trăieşte. Din vară, sigur nu va mai rămîne la Steaua"
Dumitru Dragomir, la Fanatik Show

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
numaicfr
numaicfr  •  31 Martie 2010, 11:54

vise placute

puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  31 Martie 2010, 11:07

Avem lot de locul 6 nicidecum de titlu... Cu trei fotbalisti in lot avem noroc daca ne clasam pe 6,cu conditia sa nu avem accidentari....E jale mare fratilor si astia vorbesc de titlu....S.F.-uri.......

 •  31 Martie 2010, 10:47

cu pregatirea pe care a facuto el in iarna nici o sansa sa ia titlu

Vezi toate comentariile (8)
Comentează