FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Stoichiţă nu-i vede bine » Fostul antrenor al Stelei nu înţelege transferul lui Pintilii

Stoichiță crede că Steaua n-ar trebui să joace cu doi închizători în primul unsprezece pentru că publicul din Ghencea vrea spectacol
Stoichiță crede că Steaua n-ar trebui să joace cu doi închizători în primul unsprezece pentru că publicul din Ghencea vrea spectacol

Articol de - Publicat joi, 31 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 30 mai 2012 20:37

Abia plecat din Ghencea, Mihai Stoichiţă crede că Steaua va fi prea defensivă folosind cuplul de mijlocaşi centrali format din Bourceanu şi Pintilii.

Trecerea lui Mihai Pintilii la Steaua nu entuziasmează pe toată lumea. Dacă preşedintele Astrei, Dinu Gheorghe, şi preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, sînt de părere că roş-albaştrii au dat lovitura prin aducerea mijlocaşului de 27 de ani, Mihai Stoichiţă e sceptic privind reuşita integrării lui Pintilii în primul "11".

"Lippi" e de părere că jocul ofensiv al steliştilor va avea de suferit dacă va evolua cu doi închizători. "Profilele lui Bourceanu şi Pintilii sînt foarte apropiate, ambii fiind jucători de siguranţă. Pintilii e foarte bun, dar pentru a juca la Steaua trebuie să-şi schimbe stilul. Va trebui să devină mai agresiv în faza de atac, să verticalizeze mai des. Dacă nu va face asta, Steaua va avea mari probleme la construcţie cu Bourceanu şi cu Pintilii titulari. Cu amîndoi poţi juca doar la meciurile din deplasare, dar acasă, unde trebuie să ataci, îţi trebuie alt stil", a comentat Stoichiţă.

"Lippi" evolua cu fundaşii la închidere :)
Declaraţiile lui Stoichiţă sînt cu atît mai surprinzătoare cu cît, chiar în acest retur, el a folosit în majoritatea meciurilor la Steaua sistemul cu doi închizători. În meciul cu Ceahlăul, de pe teren propriu, cîştigat de roş-albaştri cu 1-0, "Lippi" a folosit la mijloc doi stoperi, pe Chiricheş şi pe Gardoş. Asta deşi Steaua avea mare nevoie de victorie pentru a rămîne în cursa pentru titlu.

750.000 de euro este suma plătită de roş-albaştri pentru transferul lui Pintilii de la Pandurii. Pentru Bourceanu, steliştii au plătit 450.000 de euro

"Nu înţeleg transferul lui Pintilii. El vine pe un post deja acoperit la Steaua de Bourceanu. Chiar nu văd cum s-ar putea impune la Steaua" (Emeric Ienei, fost antrenor Steaua)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA

"Reghe, fii calculat!"
Fostul secund al roş-albaştrilor, Eduard Iordănescu, îi dă sfaturi lui Laurenţiu Reghecampf şi îl laudă pe Gigi Becali pentru alegerile făcute în această vară. "Am avut multe opinii care nu au fost pe placul lui Gigi Becali, dar trebuie apreciat pentru că bagă bani în transferuri şi a numit un antrenor din timp. Reghe trebuie să fie conştient că este condamnat să aibă rezultate imediat pentru că şi răbdarea patronului va fi mică! El trebuie să fie calculat şi echilibrat şi să nu auzim iarăşi vorbele patronului: i-am adus jucătorii pe care i-a vrut...", a scris Iordănescu pe Facebook.

Steaua prezintă Petrolul
Roş-albaştrii au primit propunerea de a evolua contra Petrolului, în partida de prezentare a "lupilor galbeni" înaintea noului sezon. Partida ar urma să aibă loc pe 15 iulie, la Ploieşti. Amiciţia dintre Gigi Becali şi Florian Walter a fost hotărîtoare în realizarea acestui amical. Culmea, în turul campionatului, la partida dintre cele două, George Galamaz, pe atunci jucător al roş-albaştrilor, a fost lovit cu pumnul în faţă de un fan al prahovenilor. Acum, Galamaz va juca pentru Petrolul!

"Mulţumesc, Gigi!"
Laurenţiu Reghecampf e încîntat de campania de achiziţii reuşită de roş-albaştri în această vară. "Mi l-am dorit foarte mult pe Pintilii, Gigi Becali mi-a făcut pe plac, iar asta mă obligă foarte mult. Vrem să facem o echipă perfectă şi să luăm titlul. Îmi doresc să ajung cel mai tînăr antrenor al Stelei care cîştigă Cupa şi campionatul. Dacă voi simţi că nu fac faţă, am să mă retrag. Ştiu exact ce pot şi cît pot", a spus noul tehnician stelist la sport.ro.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (26)
werdy
werdy  •  31 Mai 2012, 20:01

Nu cred ca surprinde pe cineva faptul ca tolomacul asta nu intelege.................

steaua1986forever
steaua1986forever  •  31 Mai 2012, 14:48
Postat de alpin pe 31 Mai 2012, 12:51

Tocmai pregatirea fizica precara duce la acele foarte dese accidentari in lotul Stelei! Prea se bazeaza pe "sustinatoare de efort" chimice, gen bromantan!!!

Mai specialistule facut la Budapesta, Bromantan iese la orice test antidopping :)) te credeam mai inteligent un pic mai securist maghiar deghizat in roman. Felicitari totusi pentru "cultura" ta, stii tu ceva....dar esti total pe langa subiect. Oricum, e de admirat ca stii limba romana in scris mai bine decat alti romani de pe aici, ceea ce e mare lucru. Baietii te-au educat bine. Si majoritatea fumigenelor iti ies destul de bine. Felicitari inca o data, dar tot nu am inteles: esti platit la cuvant sau pe nr. de posturi anti-Steaua?

werdy
werdy  •  31 Mai 2012, 13:45

Nu intereseaza pe nimeni ce crede no name asta ...................

Vezi toate comentariile (26)
Comentează