FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Stojan Vranjes: "Este un pas înainte"

Articol de - Publicat vineri, 22 ianuarie 2010 00:00

Cele trei achiziţii din această iarnă ale gorjenilor speră să aibă rezultate cît mai bune cu formaţia din Tîrgu-Jiu. "Vreau să joc cît mai bine. Nu pot spune cîte goluri voi marca, dar sînt sigur că dacă o să muncim, o să fie bine”, a spus atacantul Youssouf Kamara. Acesta a venit liber de contract, după ce Comisia pentru Statutul jucătorului i-a dat dreptate în litigiul cu FC Argeş.

Mijlocaşul Stojan Vranjes consideră venirea în liga I un pas înainte pentru cariera sa. „Sînt fericit că am ajuns aici, e un pas înainte în cariera mea de fotbalist. Sînt mulţumit de ce am găsit la Pandurii şi sper ca din retur echipa să urce în clasament. Îmi doresc să joc cît mai bine şi să mă adaptez cît mai repede”, a declarat Stojan Vranjes. Bosnicaul a semnat un contract pe trei ani şi jumătate.

Revenit după un an la Pandurii, mijlocaşul Daniel Orac vrea să-i demonstreze gfostului antrenor al gorjenilor, Sorin Cîrţu, că a greşit atunci cînd a renunţat la serviciile sale. „Am găsit aici o atmosferă foarte bună şi un antrenor mai bun decît cel dinainte. Se ştie ce s-a întîmplat cu mine înainte şi sper să demonstrez tuturor că s-a făcut o greşeală. Nu am de luat nici o revanşă faţă de cineva, vreau doar ca peste 2-3 ani să plec de aici la o echipă mai mare, însă pînă atunci trebuie să arăt ce pot. În Grecia a fost o experienţă foarte bună, deşi  au un campionat mai slab ca al nostru sînt mai profesionişti. Nu mă sperie concurenţa de la Pandurii”, a spus Daniel Orac.

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează