FOTBAL  »  Superliga  »  NAPOLI - STEAUA 1-0

Stoperul sîrb e comparat cu fostul căpitan din Ghencea pentru dăruirea şi profesionalismul său » Martinovici e noul Rădoi

Articol de - Publicat vineri, 17 decembrie 2010 00:00

Novak Martinovici e noul jucător al Stelei despre care toată lumea vorbeşte la superlativ.

Sîrbul de 25 de ani adus de Piţurcă în Ghencea pentru 150.000 de euro era pînă de curînd privit doar ca o ultimă soluţie pentru primul "11".

Toată lumea îl vedea acum o lună ca şi plecat de la Steaua în această iarnă, însă soarta lui s-a schimbat acum.

Face antrenamente suplimentare
Martinovici a aşteptat 3 luni ca să debuteze la Steaua. În acest timp, el a evoluat pentru echipa a doua, dar nu s-a arătat deloc nemulţumit. Cei din club povestesc: "E un caracter fantastic! Niciodată nu s-a plîns de nimic! Venea la stadion şi se pregătea la sală, iar după-amiaza mergea la antrenament cu echipa. Acelaşi lucru îl face şi acum. Înainte cu o oră sală, după aceea şedinţa de pregătire cu grupul!".

Sorin Cîrţu, tehnician care l-a pregătit la Pandurii, spune despre Martinovici că în scurt timp va deveni liderul Stelei. "E băiat adevărat, caracter puternic. E la fel ca Rădoi, poate fi liderul de care roş-albaştrii au nevoie!", a declarat fostul antrenor de la CFR.


"Martinovici merită să fie căpitanul Stelei! Are mentalitate de învingător şi arată determinare pe teren"
Ioan Becali, impresar


80.000 de euro este salariul stagional al lui Martinovici în Ghencea, acelaşi ca şi al lui Eugen Baciu, jucător la echipa a doua

7 meciuri a evoluat Martinovici pentru Steaua în toate competiţiile, marcînd şi un gol


Gardoş e OK
Steaua e mai liniştită, după ce a aflat că accidentarea suferită de Florin Gardoş în meciul de la Napoli nu este una gravă. Deşi iniţial se temeau de o ruptură de ligamente, stoperul de 22 de ani a suferit doar o contuzie puternică la genunchiul drept. Gardoş a fost lăudat de presa italiană, care l-a văzut cel mai bun jucător de pe gazon.

Cavani "prezent" în avionul Stelei
În avionul care i-a adus pe stelişti la Bucureşti a fost foarte multă linişte. Afectaţi după eliminare, jucătorii abia au schimbat cîteva vorbe între ei, căutînd răspunsul finalului de coşmar. Cei mai mulţi dintre ei au revăzut golul lui Cavani din prelungiri pe laptopul secundului Edi Iordănescu şi nu-şi puteau explica cum au putut rata primăvara europeană pe o neatenţie de cîteva secunde.

Masa presei de coşmar
Ziariştii români prezenţi la Napoli au trăit un adevărat coşmar. Aflaţi aproape de ultraşii napoletani, ei au fost în permanenţă înjuraţi, scuipaţi şi ameninţaţi cu bătaia. În momentul reuşitei lui Cavani, fanii lui Napoli au început să arunce cu diferite obiecte în jurnaliştii veniţi de la Bucureşti.

- Mihai Stoica, după meciul de la Napoli: "Ne-am recăpătat spiritul! Jucătorii au fost adevăraţi gladiatori. Îi felicit şi pe ei, şi pe antrenori".
- Steliştii sînt de ieri în vacanţă. Reunirea lotului este programată pentru 10 ianuarie, iar plecarea în primul stagiu de pregătire, 5 zile mai tîrziu.
- Helmuth Duckadam, preşedinte Steaua: "Poate e mai bine că nu ne-am calificat. Noi nu sîntem învăţaţi să jucăm în trei competiţii, acum ne putem concentra la meciurile din campionat şi cele din Cupă!".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (18)
lucell
lucell  •  17 Decembrie 2010, 19:54

am pierdut un meci, am castigat un mare caracter! asa sunt sarbii, au sange de razboinici in ei ...avem nevoie de asa ceva!

joker_daniel
joker_daniel  •  17 Decembrie 2010, 19:30

MARTINOVICI MERITA BANDEROLA DE CAPITAN AL STELEI...A DOVEDIT ASTA IN MECIURILE JUCATE PANA ACUM...IMI PLACE RAUTATAEA LUI...ERA IN STARE SA SE IA DE GAT CU TOT STADIONUL BROSCARILOR...SI DADEA INDICATII URLA...SI A JUCAT SI F BINE...MERITA SA FIE CAPITAN...BV MARTINOVICI RESPECT...TOT ASA...FORTZA STEAUA MEREU SUPERIORI!!!

star01
star01  •  17 Decembrie 2010, 13:34

ALEX_X,CRED CA TU ESTI UNADIN "GRESELILE" INTERZICERII AVORTURILOR IN romania sau "al lipsei de educatiesexuala"

Vezi toate comentariile (18)
Comentează