FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Strategia Stelei pentru postul de antrenor » Ţiţi&Dică ACUM! Reghe ÎN IARNĂ!

Reghecampf, 40 de ani, e pe locul 2 în Bulgaria, cu Litex, la 3 puncte de liderul Levski
Reghecampf, 40 de ani, e pe locul 2 în Bulgaria, cu Litex, la 3 puncte de liderul Levski

Articol de - Publicat marti, 01 decembrie 2015 00:00

Aflată la limita accesului în play-off, campioana va fi condusă de foștii colaboratori ai lui Rădoi în ultimele 4 meciuri din acest an, după care, Gigi îl va oferta pe Reghecampf, dar numai dacă echipa va fi între primele 6 clasate.

Steaua arde! Un sezon şi-aşa ratat a fost aruncat în aer de evenimentele ultimei săptămîni. 1-3 cu Dinamo, apoi 0-1 cu Astra, iar bomboana pe coliva actualei echipe a fost pusă de demisia lui Rădoi.

Campioana sîngerează, a fost lovită teribil de principalale rivale, însă nu poate sta prea mult timp la "reanimare". Programul finalului de 2015 e infernal, iar Becali decide să rişte totul!

Deşi toţi din club s-ar fi aşteptat ieri să numească repede un alt tehnician, care să gestioneze ultimele 4 runde din acest an, Gigi a surprins: merge pe mîna cuplului Ţiţi Dumitriu - Nicolae Dică. În fapt, secunzii lui Mirel. Argumentul e simplu: varianta e cea mai low-cost, cei doi cîştigînd împreună pînă în 4.000 de euro pe lună.

Becali nu e dispus să investească acum, cînd nu e sigur de prezenţa în play-off. Dacă Steaua nu se va clasa între primele 6, nici măcar la iarnă nu va fi adus alt tehnician. În schimb, dacă accesul în prima parte a clasamentului va fi bifată, atunci în ianuarie, Becali va încerca să-l readucă pe Reghecampf.

Laurențiu e sub contract cu Litex Loveci, însă are o clauză conform căreia ar putea rupe înţelegerea în pauza dintre tur şi retur. Gigi ar fi dispus să apeleze din nou la el, deși ar fi o variantă costisitoare, în încercarea finală de a salva acest sezon şi de a prinde măcar locul 2, care duce şi el în preliminariile UCL.

Atacat de Rădoi

Mirel a avut şi cîteva săgeţi în discursul pe care l-a rostit duminică noaptea, după eșecul cu Astra: "Plec eu, să vină cei care se tot dau mari stelişti pe la TV şi care, de fapt, cînd s-a discutat să preia echipa, cereau 25.000 de euro lună. Atît de mari stelişti erau".

Deşi nu i-a rostit numele, Rădoi s-a referit la Laurenţiu Reghecampf, cel pentru care au existat două discuţii să preia Steaua pe parcursul lui 2015 şi de fiecare dată prima condiţie impusă de fostul antrenor al roş-albaştrilor a fost să aibă un contract pe aceeaşi sumă din ultimul său an petrecut în Ghencea, adică 300.000 de euro anual.

În momentul în care a părăsit Steaua pentru Al Hilal, în vara lui 2014, Reghe a fost nevoit să-i achite despăgubiri lui Becali, în valoare de 800.000 de euro, fiindcă a rupt unilateral înţelegerea.

"Măcar am o mare satisfacţie. Încă n-am cîştigat titlul, dar sigur îl vom determina pe domnul Gigi să bage mîna adînc, foarte adînc, în buzunar ca să aducă jucători dacă mai vrea să spere la primul loc"
Marius Şumudică, antrenor Astra

Programul pînă la finalul lui 2015

  • ASA Tg. Mureş - Steaua
  • Steaua - CSU Craiova
  • Viitorul - Steaua
  • Viitorul - Steaua (Cupa Ligii)
  • Steaua - ACS Poli Timişoara

Echipa probabilă cu ASA

Fl. Niţă - Alcenat, Papp, Carp, L. Filip - Breeveld, Tahar - Ad. Popa, N. Stanciu, Hamroun - Tade

* Varela, Toşca - suspendaţi; Muniru, Chipciu, Kharja - accidentaţi; Guilherme - scos din lot de Becali

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
maximinus_trax
maximinus_trax  •  01 Decembrie 2015, 11:56

Ca vine sau nu asta nu conteaza. Dar ce om ar veni sa lucreze sub comanda unuia care a trebuit sa-i dea 800000 de euro sa plece la alt loc de munca. E fraier daca nu-i cere la semnatura 800000 + inca 400000 prima de instalare.

catalynn
catalynn  •  01 Decembrie 2015, 11:24

Nu are cum sa vina Reghe, ăla are pretenții mult prea mari pt jiji, si aici nu ma refer la salariu. Reghe o sa faca la fel ca in primul mandat si o sa ceara sa cumpere stema, sa se înțeleagă pt baza de antrenament din Ghencea, sa faca tot pt a aduce înapoi suporterii care nu vin daca echipa se cheamă FCSB, iar apoi sa aducă jucatori. Nu-i bai, de asta se ocupa Prodanca, si prețurile ar fi acceptabile, insa la ce are acum jiji in ograda practic trebuie sa schimbe 90% din lot, si oricat de ieftin ar cumpara macar 10 milioane tit trebuie sa dea ... Asa ca soluția e simpla: Dica si TIti, eventual Lutu si Stoichiță, lotul actual si multe rugăciuni. Rezultatul? Ca si pana acum, rămânerea in Liga 1 devenind un obiectiv :-)

ortega
ortega  •  01 Decembrie 2015, 10:06

Prodanca sa vina de acum ca baietii de la Astra si Jijitorul sunt cam statuti ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează