FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Strategie anti-Steaua » Cei mai importanţi jucători ai echipei vor fi apţi pentru derby

Niculae va reveni printre titulari contra Stelei
Niculae va reveni printre titulari contra Stelei

Articol de - Publicat luni, 14 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 13 mai 2012 20:57

Şase dinamovişti au scăpat fără cartonaşe din confruntarea cu Mioveni sau au fost odihniţi, Luchin s-a refăcut, Matei s-a ales doar cu o sperietură.

Dario Bonetti poate să respire uşurat, însă n-are de ce să fie fericit: are tot lotul disponibil pentru Derby de România, chiar dacă jucătorii nu-l suportă pe tehnicianul lor. Strategia anti-Steaua i-a funcţionat italianului. I-a odihnit pe Kone şi pe Niculae, care aveau şi probleme medicale, dar şi erau la un singur cartonaş galben de suspendare.

Bălgrădean n-a jucat deloc, nu mai este în graţiile peninsularului, însă a scăpat şi el de suspendare. Moţi, Rus şi Strătilă n-au luat nici ei avertisment, sînt apţi pentru confruntarea de joi seară, de pe Naţional Arena.

Veştile bune continuă. Luchin s-a refăcut după problemele musculare ce nu i-au permis să evolueze în ultimele două partide, este apt. Matei a ieşit la pauză din cauza recidivei la glezna dreaptă, însă ieri, după un control medical, s-a observat că mijlocaşul poate reveni de mîine la antrenamentele normale, fără să rişte încheierea prematură a sezonului.

Revine "Cap de Zmeu"
Chiar şi Cătălin Munteanu începe de azi alergările uşoare, dar e exclus să apară în Derby de România. Fotbalistul de 33 de ani n-a mai jucat de 7 meciuri, după ce a recepţionat o lovitură în ficat de la Krumov în partida de la Chiajna. Mijlocaşul îşi risca viaţa dacă ar fi forţat mai înainte. E posibil ca Munteanu să fie apt de joc măcar pentru finala Cupei României, cu Rapid, de pe 23 mai. Şi Dorel Stoica, şi Platini, alţi doi accidentaţi mai vechi, ar putea reveni de azi la pregătiri.

Cum ar putea arăta Dinamo în Derby de România: Naumovski - Luchin, Dr. Grigore, Moţi, Pulhac - C. Matei, Rus, D. Kone, Curtean - Niculae, Alexe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
andreibaesu
andreibaesu  •  14 Mai 2012, 17:46

Tucudean in locul lui Alexe sau Niculae!!

sabi1
sabi1  •  14 Mai 2012, 11:49
Postat de biancorossi pe 14 Mai 2012, 01:50

Naumovski - Luchin, Dr. Grigore, Moţi, Pulhac - C. Matei, Rus, D. Kone, Curtean - Niculae, Alexe Rezerve: Balgradean, Nica, Scarlatache, Musat, Rafa Stanescu, Stratila, Cazacu, Danciulescu, Tucudean.

As juca de la inceput cu Tucudean in locul lui Alexe.

energyzatu
energyzatu  •  14 Mai 2012, 04:08
Postat de terminatorul2 pe 14 Mai 2012, 03:45

Mda , dau pe spate cind aud de voi : )))))))

lasa valizele voastre leau pus plumb in ghete lu aia de la chiajna otelu sportu si brasov ... fara astea 12 puncte nu erati nici macar pe 5 :D oare cati bani au costat astea 12 puncte ??! poate ne spuneti si noua sa avem in vedere pe viitor :D

Vezi toate comentariile (8)
Comentează