FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Strîns cu uşa » După ce a ratat transferul la Hazar Lankaran, Cristi Bălgrădean are şi alte probleme la Dinamo :S

Bălgrădean poate pierde și convocările la prima reprezentativă, Victor Pițurcă avîndu-l în vederi în ultimul an
Bălgrădean poate pierde și convocările la prima reprezentativă, Victor Pițurcă avîndu-l în vederi în ultimul an

Articol de - Publicat luni, 14 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 iulie 2014 01:31

Bălgădrean va fi trecut pe linie moartă la Dinamo dacă nu va fi de acord cu reducerea drastică a salariului.

Un necaz nu vine niciodată singur: Bălgrădean a ratat, deunăzi, transferul în Azerbaidjan, rămîne, încă, în Ştefan cel Mare, însă şefii lui Dinamo îi vor propune fie diminuarea contractului, fie rezilierea lui!

Cristi cîştigă în acest moment 12.000 de euro pe lună, salariu şi bonusuri, sumă prohibitivă pentru "cîinii" aflaţi în insolvenţă. Din acest motiv, goal-keeperul de 26 de ani va fi chemat de şefi la discuţii în privinţa reducerii drastice a salariului. Dacă nu va accepta, fie va trece pe banca de rezerve, fie se poate ajunge la despărţire.

În paralel, lui Bălgrădean i se mai caută echipă în străinătate, însă, pînă acum, sînt doar vorbe. Nimic concret. Iar formaţiile de afară nu par dispuse să-i achite jucătorului salariul solicitat, între 350.000 şi 400.000 de euro pe sezon.

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Durimel forţează
Alexandre Durimel speră să fie apt de joc în week-end cu Concordia, în Cupa Ligii. Apărătorul a fost accidentat în urmă cu o săptămînă la gleznă, este în perioadă de refacere şi de mîine va începe antrenamentele normale cu echipa. Dacă va rezista, va fi titular contra celor din Chiajna.

Nelinişte pe Litoral
Flavius Stoican a fost împreună cu familia pe Litoral, însă n-a fost impresionat de condiţiile oferite de week-end-ul ce s-ar fi vrut de relaxare: "Soarele nu a fost unul dintre fanii noştri, s-a cam ascuns de noi. Şi multă gălăgie pe plajă. Voiam ceva la plajă, în locul muntelui, că am tot stat la frig, era singura opţiune la îndemînă pe termen scurt".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
fangigi
fangigi  •  17 Iulie 2014, 22:39

:))))) 400k pe sezon? De ce, de castane?

bamse1901
bamse1901  •  14 Iulie 2014, 13:23

pe Pufy dinamo l-a ridicat si anul trecut a luat cateva goluri impotrtante parabile

demolarii
demolarii  •  14 Iulie 2014, 10:09

Problema cu acest jucator, la fel cum a fost si cu altii, este ca evolutia sa este sub nivelu salarial cu mutl. Daca salarul s-ar da dupa procentul de meciuri bune reusite(criteriu de evaluare a pregatiri) ar lua salar de 2 ori pe an. Acesta este motivul pentru care Dinamo nu este dispusa la plata salariala de 12 000. Nu insolventa...performanta individuala aduce banii din care grupul plateste salariile.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează