FOTBAL  »  Superliga  »  

Stromajer la Vîlcea

Articol de - Publicat luni, 18 februarie 2008 00:00

Atacantul sloven Jaka Stromajer a fost împrumutat la gruparea din liga a doua CMS Rm. Vîlcea. Antrenorul Joaquim Teixeira a fost nemulţumit de prestaţia fotbalistului în cantonamentul din Portugalia, dar şi din amicalul disputat cu Vîlcea în acest weeekend. "Cu CSM Vâlcea am ajuns destul de des aproape de poartă dar nu am reuşit să şi înscriem. S-a simţit lipsa lui Arrieta, Wandeir, Jessui sau Alexandru Piţurcă pentru că au fost patru atacanţi care nu au jucat la acest ultim meci. Practic noi am jucat doar cu un singur atacant, Stromajer, dar partea de joc cea mai bună a echipei a fost cea fără Jaka. Deci nu ne vom baza pe el continuare", a explicat Teixeira.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (1)
 •  18 Februarie 2008, 21:31

Esti varza nene Texeira daca tu-l vezi pe Piturca o solutie in atac pentru Pandurii. Toti il vedem un ratat care nu a dat nici-un gol in campionat si tu-l vezi atacant de baza. TREZESTE_TE ONOR CONDUCERE pana nu e prea tarziu!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează