FOTBAL  »  Superliga  »  SPORTUL-DINAMO 0-1

Studenţii acuză arbitrajul » Susţin că nu li s-a dat un penalty şi li s-a anulat aiurea un gol

Tibi Bălan în duel cu Oscar Rubio (stanga)
Tibi Bălan în duel cu Oscar Rubio (stanga)

Articol de - Publicat duminica, 27 februarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 27 februarie 2011 11:25

Tibi Bălan spune că Sportul a avut un penalty neacordat, iar golul anulat pe motiv de ofsaid al lui Curelea ar fi fost valabil. Legate strict de aceste două decizii, reluările TV dau dreptate însă brigăzii conduse de Alexandru Deaconu.

Sportul Studenţesc i-a arătat cu degetul pe arbitri după eşecul în faţa lui Dinamo. Tibi Bălan, liderul şi cel mai experimentat dintre studenţi, a acuzat două faze din timpul partidei.

1. Golul lui Curelea din minutul 12, anulat pe motiv de ofsaid. "Au fost vreo două ofsaiduri dubioase fluierate împotriva noastră. Uneori se auzea sunetul acela prin care asistentul îi semnalizează arbitrului de centru înainte ca mingea să plece din piciorul dinamoviştilor", a zis Bălan. Reluările TV demonstrează însă că atacantul Sportului, Costin Curelea, se afla în afara din joc în momentul în care coechipierul său a şutat pe poartă, mingea ajungînd ulterior la el.

2. În minutul 25, Leonard Dobre a fost pocnit în faţă, cu mănuşile, de portarul Cristian Bălgrădean. Sportul a cerut insistent penalty, însă Alexandru Deaconu a lăsat jocul să continue. "La acea fază, portarul i-a dat cu pumnii în cap lui Leonard. Dacă a atins mingea Bălgrădean, trebuia să ne dea corner, altfel ar fi trebuit să fie penalty, dar arbitrul a dictat repunere din colţul careului de 6 metri. Eu spun că am avut lovitură de la 11 metri la acea fază", a spus mijlocaşul de 30 de ani. Reluările TV arată că Bălgrădean îl loveşte pe Dobre, însă după ce atinge mingea. Se impunea acordarea unei lovituri de colţ pentru "studenţi".

Şi Dinamo a cerut eliminarea lui Ferfelea, pe finalul primei reprize, după ce acesta l-a lovit cu cotul în figură pe Torje. Mijlocaşul Sportului a fost avertizat cu "galben", dar Andone a solicitat insistent eliminarea sa.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
ligax
ligax  •  28 August 2011, 18:08

Pai cum altfel?:))

claughemi
claughemi  •  27 Februarie 2011, 18:38

Scriind titlul articolului cu litere mari induceti cititorii in eroare.Daca erati corecti aparea din titlu macar cu litere mici ca totul a fost corect.Asa nu dati dovada de impartialitate.Manipulati.Sa va fie rusine!

florianveress
florianveress  •  27 Februarie 2011, 18:16

arador, ia-te da mana cu imperator (doi pro-sti) si aruncati-va in ghen(ce)a...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează