FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - U CLUJ 3-0

Studenţii le cer scuze fanilor, după 0-3 la Galaţi! "Ne revanşăm cu Dinamo!"

Gabriel Machado (dreapta) promite că
Gabriel Machado (dreapta) promite că "U" va învinge pe Dinamo, ca şi în tur

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 21 martie 2011 14:16

Căpitan în premieră în meciul împotriva liderului, brazilianul Gabriel Machado e sigur că echipa sa îşi va reveni

Brazilianul Gabriel Machado a transmis mesajul vestiarului Universităţii, după umilinţa de la Galaţi. Cel care a purtat banderola de căpitan la ultimul meci al "şepcilor roşii" e convins că "U" poate învinge în etapa viitoare, la Mediaş, în partida cu Dinamo. "Îmi cer scuze faţă de fani pentru jocul de la Galaţi. Ei sînt mereu alături de noi, ne încurajează, dar am greşti. Sper să aibă încredere în noi, eu chiar cred că ne putem redresa. Se va vedea altceva în meciul cu Dinamo, sînt sigur de asta", a spus atacantul pentru site-ul oficial al clujenilor.

Machado speră ca meciul de la Galaţi să fi fost un simplu accident. "A fost greu, am evoluat sub aşteptări. Trebuie să ne antrenăm mai bine, să nu repetăm cu Dinamo greşelile din meciul cu Oţelul. Galaţiul e o echipă foarte puternică pe teren propriu. Ne-am prezentat prost şi s-a văzut acest lucru în rezultatul final. Sîntem cu toţii supăraţi", a încheiat Machado.


"Am adus jucători cu nume şi experienţă, care şi-au demonstrat în trecut valoarea. Badea rămîne, dar echipa trebuie să facă puncte"
Florian Walter, patron "U" Cluj

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează