FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Subotici are planuri mari în Liga 1: "Eu sînt golgeterul sîrb!"

În 90 de minute jucate cu Steaua, Subotici şi-a creat o ocazie de a înscrie, în repriza a doua, cînd a şutat imprecis din careu
În 90 de minute jucate cu Steaua, Subotici şi-a creat o ocazie de a înscrie, în repriza a doua, cînd a şutat imprecis din careu

Articol de - Publicat duminica, 06 martie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 05 martie 2011 21:45

Bosniaco-elveţian în buletin, vîrful Danijel Subotici vrea să ajungă la "naţionala Serbiei" şi promite minimum 10 goluri pînă la finalul campionatului

Danijel Subotici, atacantul de 22 de ani care a intrat direct titular cu Steaua, se prezintă cu tupeu. "Nu mă comparaţi cu Nikola Zigici, el e bun la cap şi cam atît! La cei doi metri ai lui, nu putea fi prea tehnic. Eu sînt un pic mai scund decît el, sîntem foarte diferiţi", a spus fostul fotbalist al lui Portsmouth, conform ziarului craiovean Ediţie Specială.

"Dina", cum l-au botezat suporterii pentru că şi-a ales echipamentul cu numărul 20 al atacantului care în acest moment e în litigiu cu Ştiinţa, are ca obiectiv să prindă "naţionala" Serbiei din tricoul Universităţii. "Sînt conştient că am fost adus aici ca să dau cît mai multe goluri, nu pentru că aş arăta bine, şi asta o să şi fac. Mi-am propus să înscriu de minimum zece ori pînă la finalul sezonului. Sînt bosniaco-elveţian doar în acte. Sînt sîrb în simţiri, îmi doresc să ajung să joc pentru Serbia", a declarat Subotici.

Universitatea a rămas în iarnă fără cei mai buni trei marcatori ai ei din tur: Piţurcă jr., Wobay şi Dina, fiecare cu cîte 4 goluri date.

6 partide pentru selecţionata Elveţiei Under 19 a bifat Subotici, fără a marca vreun gol

"E vital să învingem"
Tehnicianul Nicolo Napoli spune că partida de luni, cu Victoria Brăneşti, e crucială în lupta pentru evitarea retrogradării: "Ne aşteaptă un meci greu împotriva unei echipe care aleargă foarte mult şi care face presing tot timpul. Am pierdut cu Steaua nemeritat, acum sîntem obligaţi să cîştigăm cu Brăneşti, o partidă de şase puncte. Consider că este vital acest joc".

"S-a dus spiritul Craiovei"
Fost preşedinte al Ştiinţei în anii '90, Ion Crăciunescu deplînge situaţia în care a ajuns echipa din Bănie. "Am observat că nu mai există acel spirit de dăruire extraordinară la jucătorii Craiovei. Mititelu a făcut şi lucruri bune, dar şi gafe impardonabile. Universitatea a ajuns acum să aibă emoţii cu o echipă sătească, ce trist!", a afirmat fostul arbitru, conform ziarului Gazeta de Sud.

Inbox:
- Napoli: "Cu Brăneşti vor lipsi Dănănae, Lopes şi Ciucă, toţi suspendaţi, dar nu-mi fac probleme, am cu cine să-i înlocuiesc. Băieţii sînt pregătiţi să învingă".
- Aurică Beldeanu a împlinit ieri 60 de ani. "Îmi doresc ca Universitatea să treacă peste toate necazurile şi la anul să se bată pentru un loc de Europa", a afirmat fosta mare glorie a Craiovei.
- Chiar şi cu schimbările masive din iarnă la nivelul jucătorilor, Craiova a rămas formaţia din Liga 1 cu cea mai scăzută medie de vîrstă a lotului, 23,8 ani. La polul opus se situează FC Braşov, cu o medie de 28,3 ani.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
adain
adain  •  07 Martie 2011, 12:06

asa cum s-a vazut si dupa prima etapa nu e nicio diferenta intre majoritatea echipelor din Liga I... la momentul actual, fac exceptie Poli, Otelul si Vasluiul !!! in rest doar Jiji, Borcea, Copos, etc vad diferente intre Sportul, Pandurii, Branesti, etc si echipele lor Steaua,CFR, Dinamo, chiar si Rapid!!! fiind de valori f. apropiate meciurile se castiga de echipele care alearga mai mult , care lupta pana la ultima picatura de energie!!!! daca azi oltenii o sa alerge mai mult ca adversarii si o sa-si doreasca victoria mai mult ca ei o sa castige daca nu, din pacate, o sa se cam duca spre divizia a doua!!!!

stresul_tau
stresul_tau  •  06 Martie 2011, 14:20
Postat de brownbear pe 06 Martie 2011, 08:30

La meciul cu Steaua, in conditia in care avea zece zile la echipa, Subotic a fost super prezent in meci. Problema mare pentru este prezenta in teren a cuplului Costea. Daca Florin are sanse sa-si revina, ametitul de Mihai e bun doar de rezerva. Napoli nu are vreun cuvant de spus si este obligat sa joace cu Mihai. Faceti un efort si urmariti-l pe Mihai macar o repriza intreaga. Un meci nu rezistati. Eu am incercat. Este oaie capiata, habar nu are ce se intampla pe teren, mai executa foarte prost cornerele iar daca mingea ajunge la el il cauta doar pe Florin. Nu zic sa scape de Mihai ca nu avem rezerve, dar sa-l tina frate la bagaje, la ghete. Succesuri Subotic si sa-ti iasa cele 10 !!

Comentariul tău...pb este ca fratii costea se cauta numai intre ei pe teren,de parca ar juca numai ei.si mititelu s-a suparata ca mihai n-a pasat in fatza portii lui subotici pt ca era gol sigur.asta e pb ei nu au coechipieri pe teren ci sunt numai ei 2.

brownbear
brownbear  •  06 Martie 2011, 12:16

Frumos! Cenzura functioneaza! @barzoy avea doua comentarii la acest articol. Unul a disparut. Sa fie din cauza faptului ca nu au fost cuvinte de preaslavire a Gazetei Sporturilor? Asta ar trebui sa va dea de gandit domnilor.....nu de cenzurat !!! Ia sa vedem, comentariul acesta ............. trece de cenzura?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează