FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Suflet violet

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 iunie 2008 00:00

După returul de excepţie reuşit în Liga I, portughezul Milhazes a refuzat oferte din campionate mai tari, preferînd să revină la Poli.

Milhazes a revenit ieri la Ti­mi­şoara, după ce a fost în­vo­it pentru cîteva zile de teh­nicianul Dusan Uhrin. Deşi s-a spus, inclusiv în Portugalia, că fun­da­şul nu va reveni la Poli, fotba­lis­tul a dezvăluit ieri motivele pentru care nu a “dezertat” din echipa alb-violeţilor. “Am avut oferte cla­re din Ger­mania, Portugalia şi Grecia. Eu mi-am dat însă cuvîntul oameni­lor de aici şi, în plus, vreau să las ceva în ur­ma mea, ca lumea să vorbească fru­mos despre mine, după ce voi ple­ca. Ar mai fi şi faptul că mi-am făcut mulţi prieteni aici şi mi-ar fi părut rău ca totul să se termine atît de re­pe­de”, a explicat lusitanul.

Fundaşul stînga îşi doreşte să obţină performanţe cu Poli, fiind, ca şi atacantul Gigel Bucur, convins că titlul nu e o himeră. ‘’Eu cred că Poli are cu adevărat şanse. Dacă aş vedea că echipa nu are capacitatea de a lupta pentru primele locuri, aş fi dezamăgit. Dar sînt convins că totul va fi ok, pentru că avem un pre­şedinte care îşi doreşte perfor­man­ţă şi cei mai tari fani din Româ­nia”, a mai spus fotbalistul portu­ghez, care îşi va aduce familia în Banat. “Am un băiat de două luni, Rodrigo, care s-a născut în timp ce eu eram la Timişoara. Mi-a fost greu, dar acum familia va veni ală­turi de mine şi voi fi mai liniştit. Încă nu am jucat la nivelul meu maxim, să mă vedeţi de-acum încolo!”.

Uhrin, în tricoul Portugaliei

Dusan Uhrin a declarat, înaintea par­tidei dintre Cehia şi Portugalia, din grupa A a Campionatului Euro­pean, că Milhazes l-a provocat la un mic pariu. În condiţiile în care lusi­ta­nii au învins fără probleme naţiona­la antrenorului lui Poli, cu 3-1, Uhrin va fi nevoit să poarte în timpul unui antrenament tricoul Portugaliei. “Sînt foarte necăjit că am uitat să îi aduc tricoul, dar va veni odată cu soţia mea”, a dezvăluit fotbalistul în ce a constat pariul.

I-a pus la treabă

Uhrin a propus la antrenamentul de ieri un joc-şcoală, după ce a împărţit lotul în două echipe. Da Costa a fost singurul străin care nu a jucat, Uhrin nedorind să rişte o recidivă după ce portughezul a fost accidentat o perioadă îndelungată. Sretenovici a impresionat prin siguranţă şi calm în intervenţii, în timp ce Taborda nu a fost întrebuinţat de colegii săi. Jose Garcia a oferit cîteva pase interesante, dar pare în continuare apăsat de diferenţa de fus orar. Partida s-a terminat cu scorul de 0-0 după trei reprize de 15 minute.

Şi Mansi la Vaslui?

După Aliuţă şi Cînu, Gueye Mansour (foto) ar putea fi al treilea jucător alb-violet care ajunge la echipa lui Adrian Porumboiu. “Mo­mentan sînt discuţii, nu pot spu­ne cît de avansa­te, dar e posibil să se concretizeze.

E un jucător bun şi vom vedea ce se va întîmpla în zilele următoare”, a declarat Po­rum­boiu. Informaţia a fost confir­ma­tă şi de impresarul Du­mitru Tu­dor, care a specificat că Mansi ar pu­tea semna luni cu FC Vaslui. Se­ne­ga­­-lezul a ajuns de cu­rînd la un nou acord cu şefii clubului bănă­ţean, pentru încă 5 ani.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează