FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Suma care i-a sucit minţile! » Mara a dezvăluit salariul pe care îl va încasa Brandan în China

Pablo Brandan vrea să plece în China.
Pablo Brandan vrea să plece în China.

Articol de - Publicat luni, 23 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 22 ianuarie 2012 20:24

Bogdan Mara a dezvăluit cît ar putea cîştiga argentinianul Brandan în China: ”Două milioane de dolari în trei ani doar din contract!”

Cu doar o zi înaintea plecării în stagiul de pregătire din Antalya, Ilie Stan are motive de îngrijorare. Cel mai bun şi constant fotbalist al roş-albaştrilor în tur, argentinianul Pablo Brandan e cerut intens în China, la Tianjin Teda. Sud-americanul a mers personal la cei din conducerea echipei pentru a le cere să-l lase să plece în Asia. "Contractul pe care mi-l oferă e unul senzaţional. Vreau să mă transfer, am o vîrstă, trebuie să mă gîndesc la viitorul familiei mele!", le-a transmis fotbalistul de 29 de ani şefilor.

Steaua ţine la preţ
Despre ce contract e însă vorba? A dezvăluit Bogdan Mara ieri, la GSP TV, cel prin intermediul căruia a venit oferta: "Chinezii i-au pus pe masă un contract pe trei ani şi numai din acesta el ar putea cîştiga 2 milioane de dolari!". Adică aproape 700.000 de euro pe sezon, de trei ori şi jumătate mai mult decît are acum la Steaua. Plus alte bonusuri de performanţă. Brandan a acceptat imediat contractul, însă între cluburi există o diferenţă între cerere şi ofertă.

Gigi Becali nu acceptă nici un cent sub suma de 1 milion de euro, refuzînd deja prima ofertă a chinezilor, de circa 800 de mii. "Da, e adevărat, steliştii nu au acceptat oferta iniţială. Le-am transmis chinezilor că suma de transfer e de 1 milion. Diferenţa nu e una semnificativă, să vedem dacă şi asiaticii vor mări oferta. Pablo e liniştit, am vorbit cu el, e un profesionist care îşi va respecta contractul dacă va trebui să rămînă la Steaua", a declarat Mara.

Interviu exclusiv în Gazeta de duminică
Brandan a acordat un amplu interviu despre situaţia sa în Gazeta Sporturilor de ieri, în care a comentat oferta primită din China. Iată cele mai interesante afirmaţii ale argentinianului:

"Am văzut că patronul spune că nu sînt indispensabil, deci sînt mai liniştit. Atunci aş vrea să plec, dar suma cerută pe mine, un milion de euro, mi se pare cam mare pentru că nu sînt nici atacant, nici mijlocaş ofensiv"

"Steaua m-a cumpărat cu 800.000 de la Urziceni şi acum cere mai mulţi bani în schimbul meu, dar poate peste şase luni nu vor mai fi oferte şi nici domnul Gigi Becali nu are siguranţa că îşi va recupera banii investiţi în mine"

"Oferta este una extrem de avantajoasă pentru mine. Mă gîndesc la viitor, fac 29 de ani peste o lună, e o oportunitate extraordinară să-mi fie bine mie şi familiei mele"

"Indiferent ce se va decide, vreau să se decidă repede pentru că trebuie să mă liniştesc şi nu vreau ca accest transfer să mă înnebunească. Dacă voi rămîne, atunci voi fi sută la sută cu mintea pentru Steaua şi concentrat total la meciul cu Twente"

Dănălache: "Nici nu mă ating de salariu!"
Cristian Dănălache, fost jucător la UTA, Otopeni şi Unirea Urziceni, în prezent la Jiangsu Sainty, în China, a povestit despre viaţa sa în Asia: "Economisesc integral salariul. Ştiu cînd îmi intră pe card, dar nu mă ating de el. Sînt bonusuri substanţiale aici şi îmi permit să trăiesc numai din ele, mai ales că viaţa în China nu este deloc una scumpă!".

"Dacă nu-l lasă pe Brandan în China, atunci steliştii trebuie să-i ofere un contract mai mare. Altfel, el va fi extrem de frustrat şi nu va mai fi acelaşi fotbalist din tur" (Ţiţi Dumitriu, fost antrenor Steaua)

"Brandan ar fi o mare pierdere, dar dacă nu e lăsat să plece, Gigi trebuie să-i mărească salariul. Îmi place la nebunie acest băiat, e un fotbalist excepţional pentru Steaua şi pentru Liga 1" (Sorin Cîrţu, fost antrenor Steaua)

180.000 de euro este salariul stagional al lui Brandan în acest moment la Steaua. El a jucat în tur cele mai multe minute

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
biancorossi
biancorossi  •  23 Ianuarie 2012, 08:35
Postat de draki pe 23 Ianuarie 2012, 01:20

Nu e vorba de refuz e vorba de atentie APROAPE 2 mil de dolari pe TREI si nu doi ani, ceea ce inseamna APROAPE 400.000, daca steaua ia campionatul prima este de 200.000 + salariul = 380.000 intrun an + prime ceea ce inseamna mai mult decat lua el intrun an acolo, dar mara saracu a terminat cu fotbalu si e rupt de foame i-au promis aia 10,15.000 de pachete de orez si incearca din rasputeri sa bage tot felul de fitile , are impresia ca daca iese pe la televizor si spune ba ca are 29 ba ca are 30 ba ca e vorba de 2 mil de euro ba de dolari inghite cineva galusca, el e al 3 lea intermediar, pentru ca nu au venit aia din china, au venit tot asa niste impresari dastia la ciupeala

ce matematica ai... la 2 mil euro/3 ani, inseamna aproape 700 de mii euro/an. mai precis 666.666, 6. deci am zis bine. si aici e vb doar de salariu. si chinezii dau prime bune sau alte bonusuri, si chiar le dau, nu doar le promit. cel putin asa declara danalache, care spune ca salariul il pune de-o parte. deci ar fi vorba despre vreo 800 de mii euro/an, in final. nu o sa ia prea curand asa bani la steaua. ok ?

viorescu
viorescu  •  23 Ianuarie 2012, 08:08

Brava gsp! Deci daca un jucator are ocazia de a merge la un salariu mult mai mare, inseamna ca are "mintea sucita"!?!

sica2ro200
sica2ro200  •  23 Ianuarie 2012, 06:17

bai frate....bani bani dar steaua?...baiatu' asta nu are un contract cu steaua?...si daca are cred ca are de jucat cam inca unu-doi ani pana expira...acum ce facem??brandane???...daca vin unii din Asia sau Africa ca iti dau xxx milioane gata ne dam cu fundul de pamant sa plangem?!..despre respectarea contractului actual si de faptul ca te credeam toti un juc profesionist???.. ..e bine pt familie?!...zici ca ai 34 de ani....cand ai semnat cu steaua parca erai cu un an mai tanar...?!?...atunci tot vb de familie a fost sau nu era ceva valabil din afara?!.. ...clubul asta te-a arata lumii mai mult decat la urzi..deci respecta macar un an aceste culori ...ESTI SUB CONTRACT PROFESIONISTULE

Vezi toate comentariile (8)
Comentează