FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - ASTRA 0-1

Şumi aduce punctele! » Primul meci sub comanda lui Şumudică a însemnat şi primele puncte pentru Astra

Portughezul Bruno Miguel a venit în această vară de la Leiria
Portughezul Bruno Miguel a venit în această vară de la Leiria

Articol de - Publicat sambata, 13 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 12 august 2011 22:16

Astra a marcat primul gol în acest sezon şi o dată cu el a obţinut şi prima victorie, făcîndu-le un debut fericit lui Şumudică şi zile negre lui Popa.

Atît argeşenii, cît şi ploieştenii nu marcaseră nici măcar o dată în primele două runde şi nici nu strînseseră vreun punct în clasament pînă la partida de ieri. Dacă Ionuţ Popa scăpase de demitere, Tibor Selymes n-a reuşit şi i-a lăsat locul lui Marius Şumudică, antrenorul care a dat Grecia pe o revenire în Liga 1. Prahovenii au deschis scorul în minutul 21, cînd Miranda a prelungit cornerul executat de Strătilă pînă la Bruno Miguel, ce a marcat din unghi, la colţul scurt.

Cravaşaţi de pe bancă de Popa, care începea să simtă deja cum i se clatină scaunul, argeşenii au mizat totul pe cartea atacului, dar Dică a ratat cît pentru un campionat! La poarta cealaltă, N'Doye şi Strătilă puteau dubla avantajul. Finalul de partidă i-a prins pe oaspeţi încolţiţi în propria jumătate, însă Silviu Lung a făcut minuni la meciul său de debut în tricoul Astrei.

"A fost un joc dominat de noi, pierdut pe trei greşeli de arbitraj: golul a fost validat aiurea, eliminarea mea a uşurat munca oaspeţilor, iar Miranda a fost iertat, deşi i-a spart capul lui Miulescu" (Ionuţ Popa, antrenor Mioveni)

"Eu n-am nici un merit, am umblat doar la mentalitatea lor. Am cîştigat cu noroc. Eu niciodată n-am pierdut vinerea, nici la Bistriţa, nici la Rapid" (Marius Şumudică, antrenor Astra)

Inbox
- La partida de aseară a asistat şi Ilie Stan, unul dintre antrenorii care i-ar putea lua locul lui Ionuţ Popa. Pentru a-l demite pe acesta din urmă, conducerea trebuie să-i achite o sumă consistentă de bani.
- Ionuţ Popa a fost trimis în tribună de Balaj în minutul 21, cînd Astra a deschis scorul. Antrenorul de la Mioveni a protestat susţinînd eronat că mingea n-a depăşit linia porţii.
- În minutul 25, Miulescu s-a lovit cap în cap cu Fatai şi a suferit o comoţie puternică, fiind nevoit să primească îngrijiri medicale timp de cinci minute.
- Mioveni a marcat în minutul 37, dar golul lui Tănasă a fost anulat corect pe motiv de ofsaid.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
rapidistu09
rapidistu09  •  25 August 2011, 13:34

Bravo Sumi..!!

alekzander
alekzander  •  14 August 2011, 16:26
Postat de cheloo52 pe 13 August 2011, 03:30

echipa lui sumudica ii pe cale sa bata Steaua ..............................................................pe umar / pe cap / la ce ? poate sa imi explice si mie cineva la ce poate sa bata astra pe steaua ?!? ....pace !!!

Steaua o s-o bata pe Astra cum a batut-o pe Sibiu.

maphias
maphias  •  13 August 2011, 13:03

Cine este acest șumudică? ( Nici sa-i scriu cu litera mare numele nu merita ! )

Vezi toate comentariile (7)
Comentează