FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică a confirmat informațiile Gazetei: "Conducerea m-a chemat la discuții" » Ce spune despre șansele la play-off și primăvara europeană

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 20 decembrie 2016 11:35

Marius Șumudică a confirmat faptul că se află într-un litigiu cu oficialii Astrei, după cum a publicat ediția de astăzi a Gazetei Sporturilor (detalii AICI). 

"Vreau să evit subiectul transferuri pentru că nu am voie să vorbesc despre asta. Nu vreau să deschid un astfel de subiect, eu nu decid, există o procedură disciplinară între mine și conducere, intentată de ei împotriva mea. Am un avocat care se ocupă. Indiferent ce se întâmplă, eu voi continua la Astra.

Am vorbit cu Dani Coman că ne trebuie atacanți. Cu ceea ce am pierdut, eram campioni și anul acesta. Echipa este peste 80% calificată în play-off", a spus antrenorul Astrei la TV Sport ro.

Șumudică a vorbit și despre calificarea în primăvara europeană și cere susținere pentru Astra.

"Cred că dubla cu Genk e accesibilă. Suntem singura echipă care poate face puncte și poate salva fotbalul românesc în următorii ani, să avem o echipă în Champions League. Cred că ar trebui să ne întoarcem fața și către Astra. Nu știu câte echipe vor mai ajunge în primăvara europeană, tineți minte cuvintele acestea", a concluzionat Marius Șumudică.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
ottobraun
ottobraun  •  20 Decembrie 2016, 14:54

mare antrenor, mare orator ! Sumudica la nationala!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează