FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică a dezvăluit în ce condiții va accepta să mai continue la Astra: "Vreau 3 transferuri". Cum a atras-o pe Steaua în capcană

Articol de - Publicat marti, 03 mai 2016 11:14

Marius Șumudică e convins că echipa lui nu va ajunge în faliment, așa cum s-a întâmplat cu Unirea Urziceni și Oțelul Galați. Antrenorul a vorbit și despre planurile de viitor. 

"Nu avem cum să ajungem în situația celor de la Urziceni și Galați, vin 5 milioane de euro acum, care e bugetul pe un an. 

Banii ăștia sunt doar din locul 1 și dacă am pierde în primul tur preliminar din Champions League. 

Cei de la FCSB vorbeau doar despre mine la conferințe, i-am atras în capcană", a zis Șumudică la conferința de presă. 

...despre transferuri: "Eu am primit o ofertă cu 6 zero-uri, dar aș vrea să continui la Astra. Asta nu depinde doar de mine. Dacă ar rămâne și Găman și am mai aduce 3 jucători de valoare... Maximum 3, ca să nu stricăm grupul. Este vorba despre unul din țară și doi de afară". 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (72)
1158360587529341
Buica Marian  •  03 Mai 2016, 18:57

Nici nu mai conteaza ce a fost. Un singur lucru vreau sa adaug,nu contest meritele antrenorului,ca jucator a fost cel mult mediocru dar ca antrenor se pare ca i merge. Sumudica incearca din rasputeri sa fure din publicul rapidist,imi aduc aminte de diversiunea cu tricourile visinii,cu stadionul giulesti e.t.c. icearca asta pentru ca stie,o echipa fara suporteri nu face mare lucru. In opinia mea,sumudica nu va fi niciodata un antrenor mare demn de luat in seama pentru,poate in viitor,echipa nationala.

geogeo
geogeo  •  03 Mai 2016, 18:50

Tot respectul pentru fotbalistii Astrei, Ion Nicolae, Buduru si Dani Coman. Sumudica este insa cel mai *** personaj. Dispari ***! Cel mai mare nesimtit protejat de LPF, FRF si mai ales de colegii fratelui lui Gaman. Un antrenor de mai joasa speta nu cunosc in ultimii 50 de ani. Nu vei mai realiza nimic in viata pentru ca acum te cunosc toti. Titlul este al fotbalistilor nu al tau, ei te alinta cand zic ca tu esti artizanul, cand de fapt te desconsidera, dar nu au curaj sa ti-o spuna in fata asa cum ti-a spus-o Enache.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

polistul68
polistul68  •  03 Mai 2016, 16:34
Postat de vasglo pe 03 Mai 2016, 16:00

Mai usor cu pianul pe scari! In mai '86, mergeam pe jos la aeroport sa intampin Campionii Europei! Asa ca la subiect amice, lasa melodrama si jocul la cacealma la care nu ai cum sa-l bati niciodata pe cocalarul logoreic, maestrul Sumibet!...

Prietene stelist...nu joc la cacealma...ti-am scris clar, punctual, unde cred ca a pierdut Steaua titlul....atit. Daca la argumentele mele clare, concrete, vi cu poezii din 1986....cred ca nu putem avea un dialog despre fotbal. Te inteleg ca suporter, si eu am tinut si tin cu Poli ( nu cu recasul), dar putina obiectivitate nu strica. Si nu mai crede tot ce spun *** si Reghe, ei icnearca sa se justifice in fata lui Jiji de ce s-au cheltuit atita bani pentru....nimic. Ca Steaua nu joaca nimic, nu a scos nici un junior bun, pierde constatn teren la coeficientul UEFA....Steaua e pe o panta descendenta de ceva ani, dar arbitrii sunt de vina. Voi chiar nu realizati unde sunteti ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează