FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică a explodat în direct la TV! A recunoscut tot: "Am jucat pe două meciuri din România" » Dezvăluiri incredibile

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2016 18:26

Marius Șumudică a fost suspendat 6 luni din cauza faptului că a fost prins că paria online. Antrenorul Astrei a recunoscut că a jucat pe două meciuri din România și le-a pierdut pe ambele. 

"Să afle toată România, trebuie să vorbesc, nu mai pot să mă abțin. Eu, ca să mă ascund de paparazzi, n-am intrat niciodată într-o casă de pariuri. Eu am avut un cont online. Le-am zis jucătorilor să își închidă conturile.

Eu am uitat de contul meu. Eu jucam mai mult poker. Din 300 de evenimente găsite, 270 erau din baschet, poker, cazino, blackjack. Erau doar două meciuri de Liga 1, ambele le pierdusem. Eu n-am câștigat niciodată nimic în viața mea.

N-am trucat nici un meci niciodată. Am fost un tâmpit. Jucam o dată la 4-5 luni pe Champions League. Păi ce, eu îl sunam pe Ancelotti să-mi zică dacă e blat. Eu nu m-am dus în fața comisiei să zic că a jucat copilul meu. Se poate verifica faptul că n-am câștigat niciodată.

Mi se pare prea mult să fiu suspendat 6 luni. Dacă se cer conturile tuturor din fotbal, vă speriați. Vă zic eu. Eu nu sunt sifon. Dar e plin de pariori în fotbalul românesc. Ar exploda fotbalul românesc", a zis Marius Șumudică la Digi. 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (88)
ioan.h
ioan.h  •  02 Martie 2016, 13:54

Din gandirea lui Sumudica : ___" De jucat, am facut-o mereu / Doar doua-trei meciuri am pariat. / De hotarat, vreau s-o fac eu / Cum ( si cat) sa fiu ...suspendat !"

ambrusmihai
ambrusmihai  •  02 Martie 2016, 09:13

Da, poporul lui Caragiale: eu am respectat legea in totalitate, doar am incalcat-o pe ici, pe colo. Sa nu mai zic de nea Mitica: el a incalcat-o mai mult si onoarea lui e "reperata", nu ca a mea. Ce naiba, e chiar asa de greu? Regulamentul spune ca nu am voie sa pariez si punct; fac altceva, beau, fumez, ies cu nevasta vecinului, dar nu pariez! georgatos are dreptate: in mod normal, ar fi trebuit sa ia doi ani, conform regulamentelor internationale.

georgatos0007
georgatos0007  •  02 Martie 2016, 08:35

Tipic natiei romane .Cand romanul este prins ,repede...ce ba numai eu am facut? Au facut si altii...de ce ma luati doar pe mine? Mi-e sila de golanul asta , ninel sumudica marius.Ba, astia care il iubiti pe acest clovn, si il bagati in seama atat de mult,iesiti ba in strada si luptati pentru drepturile iubitului vostru mare antrenor.Apropo legea FIFA sI UEFA spune clar ca se da o suspendare de minim doi ani asa ca taci ba din gura ,mergi pe burta si spune mersi ca ti-ai luat doar sase luni. Mi-e o mila de ninel asta de nu mai pot......vai mama lui si a celor care il promoveaza.

Vezi toate comentariile (88)
Comentează