FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică a primit ofertă de la Dinamo: "N-am putut s-o accept" + Cu ce echipă discută acum și de ce îi critică pe suporterii Rapidului

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 mai 2017 20:33

Marius Șumudică nu va ajunge la FCSB și recunoaște că a refuzat și ofertele venite de la Dinamo.

"Pentru că sunt rapidist am ratat mai multe situații de a ajunge la Dinamo. Eram foarte aproape să semnez, dar n-am putut.

Eu sunt un antrenor profesionist și vom vedea ce se va întâmpla în următoarele zile. E rușinos să spun asta, dar pentru mine fotbalul e înaintea familiei de multe ori", a declarat Șumudică la TV Digi Sport.

Tehnicianul Astrei spune că e în discuții cu CSU Craiova pentru preluarea echipei: "Au fost discuții cu Craiova, dar nu e nicio ofertă concretă. Nici de la CFR Cluj nu există. Singura ofertă pe care o am acum e de la Astra. Exclud să rămân la Astra pentru că mi s-a explicat ce se dorește aici mai departe și nu mă văd în stare să fac performanță așa".

Șumudică n-a uitat nici de Rapid și aruncă mai multe săgeți către suporteri: "Când eu am fost la Rapid, suporterii Rapidului nu m-au prețuit așa cum ar fi trebuit. Liderii de galerie, cei de la tribuna a doua, au decis ca Șumudică să nu vină la Rapid după plecarea lui Pustai".

"ÎI MULȚUMESC LUI GIGI BECALI"

Chiar dacă nu va ajunge la FCSB, pe banca roș-albaștrilor urmând cel mai probabil să vină Dică, Șumudică îl laudă pe Gigi Becali.

"Îi mulțumesc domnului Gigi Becali că s-a gândit la mine. Cei doi ani în care am muncit la Astra au fost importanți. Era destul de greu ca eu să lucrez acolo. N-am ascuns niciodată că simpatizez cu o echipă care acum nu mai există. Sau de fapt e prin Liga a 5-a și nici nu mai știu fanul cărei echipe sunt acum, că sunt mai multe.

Eu cu domnul Gigi Becali m-aș fi descurcat, pentru că am școala vieții. Eu respect ceea ce înseamnă FCSB. Becali e singurul om din fotbalul românesc care bagă bani. El chiar cheltuie bani! Fără banii lui și banii din televiziuni, fotbalul românesc era mult, mult mai jos. Merită respect! Din punctul meu de vedere, ca antrenor, m-a ajutat, chiar dacă eu am fost vehement și am spus că nu dau jucătorii mei unei rivale", a încheiat Șumudică.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
duta_dd
duta_dd  •  15 Mai 2017, 21:00

De ce ne-am fi dorit unul din *** lui Jiji?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andy_2008
andy_2008  •  15 Mai 2017, 08:49

Sumi e singurul care facea fata la Steaua.Daca vine Dica o sa tin cu Universitatea Craiova.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  15 Mai 2017, 08:15

Pacat...dar iti respectam decizia.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează