FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Şumudică a renunţat la U Cluj după un meci: "Sînt forţat să fac un gest extrem"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 15 noiembrie 2012 19:53

Marius Şumudică nu va mai sta pe banca ardelenilor la meciul din weekend împotriva celor de la Petrolul. Tehnicianul este nemulţumit de condiţiile de la U Cluj.

Şumudică a remis în această seară un comunicat în care explică motivele pentru care renunţă la echipa clujeană. Redăm integral comunicatul mai jos:

"Acesta era ultimul lucru pe care mi-as fi dorit sa-l fac acum, dar, cu parere de rau, trebuie sa anunt ca am luat decizia de a nu lua loc pe banca tehnica a Universitatii Cluj la jocul cu Petrolul, de la Ploiesti. Imi pare rau, in primul rand, pentru admirabilii suporteri clujeni, pentru jucatori si pentru club, dar situatia actuala ma forteaza la un asemenea gest extrem. Venirea mea la "U" a avut la baza promisiunea ca schimbarea actionariatului de la club se va realiza in cateva zile, dar si dorinta de a da o mana de ajutor in avans, tinand cont de faptul ca, practic, nu avea cine sa stea pe banca, din punct de vedere regulamentar, la jocul cu Rapid.

Tergiversarea discutiilor pentru preluarea clubului si, mai ales, conditiile improprii de pregatire pe care le-am gasit la Cluj au impus, practic, luarea acestei decizii grele. Este exact lucrul pe care l-am promis suporterilor, la conferinta de presa in care am fost prezentat oficial, saptamana trecuta.

Sunt dispus sa ma intorc la "U", chiar imi doresc acest lucru, dar numai din momentul in care toate lucrurile vor fi clare. Mi-ar parea rau sa nu-i mai simt alaturi pe fanii Universitatii care, dupa numai cateva zile, mi-au intrat deja la suflet, dar ii rog si pe ei, si pe oamenii neutri, sa inteleaga ca, in situatia actuala, nu am cum sa ajut Universitatea!".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (65)
dinamo_retrogradata
dinamo_retrogradata  •  16 Noiembrie 2012, 19:46

omul asta are probleme la cap.se observa din declaratiile de presa pe care le da

plischi
plischi  •  16 Noiembrie 2012, 07:30

vrea sa-si ia viatza? asta este un gest extrem. al lui poate fi cel mult eczem.

catzulinho
catzulinho  •  16 Noiembrie 2012, 00:58

Sumi tot incearca, viseaza la o echipa stabila, dar realizeaza ca nu prea exista proiecte in Liga 1. Apropo: Deloc inspirata ideea cu "site-ul fals".

Vezi toate comentariile (65)
Comentează