FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - PETROLUL 3-1

Șumudică cedează în fața Stelei: "Nu mă pot pune în calea fericirii jucătorilor"

Articol de - Publicat luni, 14 decembrie 2015 00:00

Marius Şumudică rămîne ferm pe poziţii şi nu e de acord ca fotbaliştii Astrei să ajungă la Steaua sau la alte echipe din România, dar recunoaşte că nu se poate opune în cazul unei oferte convenabile pentru club

- Domnule Şumudică, cum arată viitorul Astrei?
- Nici nu ştiu dacă să plîng sau să rînd. Trebuie să cedăm unii jucători, dar asta e viaţa, ăsta e ciclul fotbalului, nu ne putem opune şi nu avem ce face.

- Intră bani mulţi în club...
- Eram un grup frumos, n-am avut şansa să avem patronul lîngă noi. Cu siguranţă dacă era aici, alta era situaţia. E bine că am avut un an bun şi sîntem o pretendentă clară la cîştigarea unui trofeu.

- Păreţi resemnat că veţi pierde jucători.
- Budescu pleacă sigur, sînt şanse minime ca el să mai rămînă. Există şi varianta să ajungă şi Alibec şi Enache în străinătate, pentru că în ţară nu accept eu cel puţin. Sîntem nevoiţi să îi lăsăm să plece şi să ne acoperim bugetul pentru a putea continua cu un grup frumos.

- Cum o să fie fără ei?
- O să fie alţii. Vom vedea ce vom pune la loc.

- Jucătorii nu pot pleca şi la Steaua?
- Eu nu mă pot pune în calea fericirii loc. Dacă ei sînt fericiţi şi vor să se ducă la echipa respectivă, asta e, dar pentru mine echipa aia nu există! Eu nu vreau să îi întăresc pe cei de la Steaua, Dinamo sau Pandurii. Nu se poate ca ei să joace la mine trei sferturi de campionat, apoi să se ducă să joace în play-off în altă parte.

- Cînd aţi preluat Astra vă gîndeaţi că o să fiţi pe primul loc, la distanţă mare de Steaua?
- N-am fost gratulat. Sînt alţii, de pe la Viitorul, Pandurii, Dinamo. Acum a venit la FCSB un antrenor nou care a schimbat din temelii totul. Încercăm să ne menţinem după echipele respective, să intrăm în play-off şi apoi să vedem ce urmează în primăvară.

- Cum vedeţi şansele în play-off?
- Atunci e un alt campionat. Important e să nu se mai pună o presiune artificială pe arbitraje. De Astra nu mai vorbește nimeni cînd se greșește împotriva ei. Bine că am cîștigat cu Petrolul!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
stelio
stelio  •  14 Decembrie 2015, 10:54

Interesant!... sa nu cumpere acum de la ei, sa-i lase sa moara incet... Da, daca le-ar da bani Steaua, acum , cu avansul care-l au si cu plata la zi a jucatorilor care raman...ar fi motivati sa scoata rezultate bune...si ar putea lua campionatul! DACA ii lasi fara bani in perioada asta....e greu sa-i mai motiveze sumudica...

geor1953ge
geor1953ge  •  14 Decembrie 2015, 10:32

...cum va suna amintirea ,d-le sumi, din tur de la giurgiu,cand steaua a marcat de 3 ori,iar rezultatul final a fost :2-0,pentru astra ???...sumi,lupul la stana,moralistul...mai mare rasu'...!!!...ce parere aveti ???

khal_37
khal_37  •  14 Decembrie 2015, 10:16

Exchipa nu mai joaca nimic, ati castigat....din inertie. Jucatorii nu mai au bani si nici tragere de inima. Parerea mea este ca Steaua nu trebuie sa le dea bani pe jucatori.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează