FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Şumudică exultă după ce Cassio a ajuns la Rapid: "Gata, avem «goleador»!"

Articol de , - Publicat sambata, 10 iulie 2010 00:00

Disperat de ratările elevilor săi, Marius Şumudică s-a calmat după ce Rapid a perfectat cea mai scumpă achiziţie a verii, brazilianul Cassio Vargas (26 de ani).

"E atacantul de care aveam nevoie, piesa lipsă din angrenajul echipei. Un fotbalist foarte bun, dar mai ales un marcator! Nu oricine reuşeşte să înscrie aşa de des în Portugalia, cum a făcut-o Cassio. Jocurile amicale din Austria mi-au arătat că reuşim să ducem bine mingea în apropierea porţii adverse, dar ne-a lipsit omul care să o transforme în gol. Acum sînt mulţumit de compartimentul ofensiv, chiar dacă mărturisesc că aş mai vrea încă un atacant", a anunţat ieri antrenorul Rapidului.

Fondul monetar Leiria :)
În doi ani, Rapid a cotizat cu peste 1,5 milioane de euro la bugetul celor de la Leiria! În vara lui 2008, "cuplul" Copos - Taher a achitat grupării portugheze un milion de euro ca să-l achiziţioneze pe Joao Paulo Pinto, fotbalist lăsat să plece gratis din Giuleşti la începutul acestui an. În locul atacantului lusitan, Leiria l-a luat la momentul respectiv pe Cassio. Acum, Dinu Gheorghe a dislocat 700.000 de euro de la buget pentru a-l avea pe brazilian, rapidiştii plătind în total 1,7 milioane de euro pe atacanţii propulsaţi de Leiria.

"Venirea lui Cassio îmi dă şi mai multă încredere că la ora meciului cu FC Vaslui vom fi pregătiţi să aducem bucurie în inimile suporterilor rapidişti"
Marius Şumudică, antrenor Rapid

1,3 goluri pe meci a reuşit în medie Cassio în două sezoane disputate în prima ligă portugheză pentru Leiria
3 atacanţi are în lot în acest moment Rapidul: Cassio, Sburlea şi Răduţă

"Acum să-i văd!"
Rapid o întîlneşte pe Ajax azi, de la 19:30, în superamicalul despre care Şumudică spune că-i va arăta adevărata faţă a echipei. "Jocul nostru e în creştere, am semnale bune, dar aştept confruntarea cu olandezii pentru a-mi face o părere exactă. Ajax ne va arăta exact unde sîntem cu pregătirea în acest moment", a precizat "principalul" giuleştean.

Au renunţat la Parks
Dinu Gheorghe încearcă în aceste zile să-i mai aducă un vîrf lui Şumudică. De ultimă oră, varianta Winston Parks a picat, chiar dacă alb-vişiniii bătuseră palma cu Poli Timişoara în privinţa transferului. Rapidiştii sînt lansaţi în acest moment pe pistele Moraes (23 de ani, Gloria Bistriţa) şi Marcao (24 de ani, Atletico Goianense). (Radu Oprişan)

>> Căpitanul Costin Lazăr acuză în continuare probleme musculare şi va fi menajat în ultima partidă-test din Austria, cu Ajax.
>> Cassio nu se va alătura lotului în cantonamentul austriac, fiind învoit de staff-ul tehnic. El a plecat în Portugalia pentru a-şi aduce lucrurile personale şi se va prezenta marţi pentru primul antrenament la Rapid.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
oneshot
oneshot  •  10 Iulie 2010, 17:10

mai puneti in plm stirii noi

ticutroya
ticutroya  •  10 Iulie 2010, 15:55

Exceptional ar fi sa-i aduca pe amandoi [ Moraes si Marcao ] . Moraes se descurca excelent pe spatii aglomerate [ glezna fina ,dee] iar Marcao devastator pe contraatac . Ii spargem la botic pe bolsevici .

daniserbanx
daniserbanx  •  10 Iulie 2010, 12:21
Postat de lucasins pe 10 Iulie 2010, 08:24

de 5-1 asta o sa vorbiti si peste 10 ani???:))

nu. vom vorbi de 5-1 de anul asta :D v-o dam din nou oitzelor

Vezi toate comentariile (15)
Comentează