FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică face scandal înainte de Astra - Pandurii: "Va fi o brigadă dubioasă! O să aveți o mare surpriză"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2016 08:38

Marius Șumudică, antrenorul Astrei, a declarat că știe cine va arbitra meciul Astra - Pandurii, de marți, și a criticat decizia CCA.

"Din informațiile mele, marți, la meciul cu Pandurii, va fi o brigadă destul de dubioasă. O să vedeți ce surpriză veți avea la meciul de la Giurgiu. Va fi cineva pe care eu nu-l vreau. Pai, cine poate să fie? Sebastian Colțescu.

Nu cred că este normal ca CCA să îl pună la acest meci. Până acum nu l-a mai delegat la meciurile mele. A vorbit toată lumea despre prestația lui de la meciul Astra - Steaua. S-a pus multă presiune că a greșit și mi-e teamă ca asta să nu îl influențeze. Eu aș vrea să nu fie el, dar așa am auzit", a declarat Șumudică la DigiSport.

10 meciuri
a arbitrat Colțescu în acest sezon, dintre care doar unul al Astrei, 2-0 cu Steaua, pe 15 august 2015

Meciul la care face referire Marius Șumudică este cel dintre Astra și Steaua, din turul Ligii 1, câștigat de formația giurgiuveană, scor 2-0. Atunci, Stelei i-au fost anulate eronat trei goluri, dar doar primul a fost anulat de Colțescu, restul fiind anulate de tușieri, pe motiv de ofsaid.

Astra, locul 2, și Pandurii, locul 3, se vor duela marți, de la ora 18:30, în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și: Șumudică i-a dat răspunsul lui Gigi: "Eu nu mint niciodată! Haideți să vă spun cum a fost cu Alibec și câți bani ne-a oferit". A povestit un episod ciudat din campionatul trecut

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (40)
ray51
ray51  •  04 Aprilie 2016, 12:34
Postat de vasglo pe 04 Aprilie 2016, 12:29

Bravo bai, cocalare! Dar cand a fost delegat Coltescu la meciul de pomina cu Steaua, in care a anulat 3 goluri valabile inscrise de stelisti, ai mers pe burta, nu-i asa! Cu punctele alea mincinoase si furate sinteti voi pe primul loc acum in fata Stelei, ai uitat?! Acum, chiar s-ar face un gest de dreptate si echitate dandu-i posibilitatea lui Coltescu sa-si spele pacatele!..-:)

Ai dreptate. Acum Coltescu ar putea anula 3 goluri valabile echipei Pandurii...[lol]

dinamo100
dinamo100  •  04 Aprilie 2016, 09:59

Sumudica, eternul circar...Nu v-ati plictictisit de toate spectacolele astea?! Atata galagie si tam-tam in campionatul nostru, si atat de putin fotbal!

alenb
alenb  •  04 Aprilie 2016, 09:37

arbitrajele au tras cu steaua in playoff aproape pe fata. Ieri hategan a uitat sa-l elimine pe Pintilie in min 23 dupa ce uitase sa-l elimine si cu dinamo. Deci nu e de mirare ca, impreuna cu satelitul pandurii, sa incerce sa-i blocheze pe astra marti. Problema e ca astra e prea buna si o sa castige chiar si contra arbitrajului.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează