FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA 3-2

Șumudică, furios la finalul meciului cu CFR: "Nu-l mai vrem pe Colțescu!" + "Dacă Miriuță spune că Steaua ia titlul, atunci nu mai zic nimic"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 martie 2017 22:58

Marius Șumudică, trimis în tribună în prima repriză a meciului de la Cluj, a acuzat în termeni duri arbitrajul din partida pierdută de Astra pe terenul lui CFR Cluj, scor 2-3.

"A fost un meci disputat, am deschis scorul, dar nu am știut să gestionăm momentul respectiv. Ne-am retras, iar ei ne-au pedepsit.

CFR e o echipă bună. Îmi doresc să ia campionatul pentru că sunt o echipă bună, cea mai bună din campionat. Dacă antrenorul lor spune că Steaua ia titlul, atunci nu mai zic nimic, poate știe el mai bine.

Nu contest victoria celor de la CFR, au fost mai buni, mai proaspeți, au avut ocazii mai mari decât noi. Cred că arbitrul trebuia să dea și mai multe minute de prelungire în repriza a doua, au fost multe schimbări efectuate, întreruperi. 

Am simțit că am fost defavorizați și i-am zis arbitrului de ce nu lasă avantaj, nici măcar n-am intrat în teren. Nu am ieșit din spațiul tehnic, el a venit la mine și m-a dat afară. Așa a vrut domnul Colțescu, m-am conformat, îmi cer scuze dacă eu i-am făcut meciul greu lui.

Probabil Colțescu o să trăiască mereu cu spectrul acelui meci în care ne-a ajuta pe noi cu Steaua, probabil va avea mereu presiune la meciurile noastre. Să nu ni-l mai dea CCA pe Colțescu la meciurile noastre! Toată lumea  spune că ne ajută pe noi, când, de fapt, uite ce face Colțescu. Cărțile sunt amestecate, nu mai am la ce să mai sper.

Le-am cerut scuze la final arbitrilor. Eu nu am înjurat, doar le-am adresat o întrebare, iar ei m-au trimis în tribună", a spus Șumudică, la TV Dolce Sport.

Astra a suferit primul eșec după nouă meciuri consecutive fără înfrângere, fiind învinsă pe terenul lui CFR Cluj, scor 2-3.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
florar
florar  •  18 Martie 2017, 09:45

Eee...daca Coltescu si ai lui nu au anulat decit un gol ,se vede!La celebrul meci cu 3 goluri anulate Sumudica numea stelistii frustrati...Acum frustratul Sumudica tot grija Stelei poarta...

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  18 Martie 2017, 08:52

Ninel are perfecta dreptate. Pai, se poate? Coltescu a anulat un singur gol CFR-ului, cand norma lui e de trei... Il rugam pe defavorizatul trimis in tribune sa ne spuna si ce striga dupa aia, sa ramana model de urmat pentru toti fotbalistii, nu numai pentru inegalabilul Budescu...

1481130088847024
Constantin Vaetus  •  18 Martie 2017, 08:47

Să zică merci pentru golul anulat și nu l-a dat afară pe budescu!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează