FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO, AZI, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Şumudică i-a pus pe jucători să facă primul 11 pentru derby în viziunea lor!

Antrenamentul echipei Rapid
Antrenamentul echipei Rapid

Articol de - Publicat sambata, 12 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 11 martie 2011 22:38

Şumi a venit cu o idee inedită ca să-şi motiveze jucătorii: i-a pus, pe fiecare, să noteze pe bileţele titularii cu Dinamo!

Marius Şumudică s-a reinventat ca antrenor în săptămîna derby-ului cu Dinamo. După ce a decis să nu-i mai bage pe jucători în cantonament, a mai venit cu o idee inedită. Înaintea antrenamentului de joi, le-a spus lui Coman şi Compania: "Scrieţi, fiecare, pe hîrtie care credeţi că ar trebui să fie echipa pentru meciul cu Dinamo. Vreau să aflu şi părerea voastră". Fotbaliştii s-au conformat surprinşi plăcut de iniţiativa antrenorului şi n-au ratat ocazia de a puncta momentul şi cu cîteva mişto-uri: "Şumi, vezi să numeri hîrtiile, să nu iasă mai multe decît sîntem. Poate scrie vreunul de mai multe ori aceeaşi echipă! Noi vrem corectitudine la Rapid!".

Blocaj pentru Torje
Singura necunoscută a lui Şumi vizavi de primul "11" a rămas postul de mijlocaş stînga. Banda stîngă rapidistă ar putea fi betonată prin introducerea lui Ezequias ca fundaş stînga şi urcarea lui Bozovici la mijloc. Asta pentru a închide cît mai bine spaţiile în faţa lui Gabriel Torje, considerat cel mai periculos dinamovist.


2 meciuri ca mijlocaş stînga a bifat Bozovici în acest sezon

6 partide ca titular a strîns Ezequias pînă acum. Ultima oară cînd a jucat din primul minut a fost în ultimul meci din 2010, la Vaslui

"Vreau o echipă sută la sută concentrată! Chiar dacă nu vom cîştiga, vreau să pot să mă uit în ochii jucătorilor mei şi să nu am ce să le reproşez pentru evoluţia lor"
Marius Şumudică, antrenor Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
b4ttery
b4ttery  •  12 Martie 2011, 14:45

Eu presupun,repet presupun ca Sumudica nu e antrenor nici pentru divizia C,dar il respect pentru ce a facut pentru Rapid,in calitate de jucator , asa ca daca va duce echipa pe locul 10 la finele sezonului i-as multumii,pentru ca noi rapidistii trebuie , si zic eu ca ii respectam pe cei care au facut ceva pt. Rapid.La final daca nu s-au indeplinit obiectivele propuse trebuie sa isi dea demisia si sigur tot stadionul il va aplauda.Pentru final urez un sincer

rapidwin
rapidwin  •  12 Martie 2011, 13:25
Postat de star01 pe 12 Martie 2011, 10:48

pai la "cat de antrenor " este...mai bn ii face utecila echipa!!!!

Voi sunteti obisnuiti ca va face gigi echipa meci de meci . Nu mai da-ti sfaturi la altii si vedeti-va de lesinatii vostii .

rapidist100la100
rapidist100la100  •  12 Martie 2011, 12:28
Postat de dr_skit pe 12 Martie 2011, 02:06

aurelyan, ne bucuram ca stelistii ne dau sfaturi despre antrenori. de fapt voi ati avut de unde invata despre ei, ati avut vreo 6 doar anu asta

vai steoaia lor :))) de antrenori

Vezi toate comentariile (18)
Comentează