FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Şumudică l-a făcut praf pe Surdu la Radio GSP: "Un farsor! Să vă spun eu cît a luat într-un an la Rapid"

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 16 decembrie 2012 19:43

Marius Şumudică a făcut cîteva dezvăluiri interesante în această seară, la Radio GSP. Intrat în direct, tehnicianul a mărturisit că discută cu George Copos să facă parte la anul din planul de redresare al Rapidului şi a oferit detalii despre sumele cîştigate de Romeo Surdu în Giuleşti.

"Domnul Surdu, dacă tu iubeai Steaua atît de mult puteai să ai tăria să nu o înjuri. Eu, în locul lui Surdu, aş aduce banii înapoi. A înşelat clubul Rapid, nu-i merita la ce a jucat. N-are personalitate ca fotbalist şi ca om.

Astfel de oameni slabi nu au ce căuta la Rapid. Ai păcălit fotbalul Romică Surdu, noi nu sîntem frustraţi! Ştiţi cît a cîştigat Surdu în primul an la Rapid? Aproape 400.000 de euro cu tot cu taxe!", a atacat Şumi.

"Discut cu domnul Copos despre o revenire a mea la Rapid, se vorbeşte despre un plan de redresare al clubului. Aş accepta să revin şi acum, cînd sînt vremuri grele, nu am nici o problemă. Mai am şi cîteva oferte din Golf", a conchis antrenorul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (61)
andystar
andystar  •  17 Decembrie 2012, 23:05
Postat de samartinean pe 17 Decembrie 2012, 13:01

daca citeai articolul poate nu mai comentai si tu aiurea: "Discut cu domnul Copos despre o revenire a mea la Rapid, se vorbeşte despre un plan de redresare al clubului."...

sunt vrajeli,numai pune botu la tot ce zice nimicu asta !

krncevic
krncevic  •  17 Decembrie 2012, 19:43
Postat de tigruzzu pe 17 Decembrie 2012, 01:18

Băbănel-Jardel Petre Marin-Jair Kăkătuș-Fiare Vechi zis și ”mielul fricos” sau ”dezertorul” (din Giulești a fugit cu coada între vine) Ilie Dumitrescu, Marcel Răducanu, etc, etc, etc = ȚIGANIADEAUA

astia sunt suedezi ma baiatule , ce ai? ...:)))))))))))))))toti ''suedezii'' din giurgiu,dambovita, buzau(mai tii minte cand juca steaua la buzau ce suporteri avea acolo?)etc...etc...etc..tin cu steaua...reghe s-a facut cumatru cu un ''suedez''- i-a botezat copilu'-....etc...etc...etc...

samartinean
samartinean  •  17 Decembrie 2012, 13:01
Postat de andystar pe 16 Decembrie 2012, 23:57

dar tu ma sumulica de ce autopropui la rapid cand copos ti-a zis clar ca nu te vrea si rada a spus ca ramane orice ar fi ? oare ce esti tu ma porumbelule ?

daca citeai articolul poate nu mai comentai si tu aiurea: "Discut cu domnul Copos despre o revenire a mea la Rapid, se vorbeşte despre un plan de redresare al clubului."...

Vezi toate comentariile (61)
Comentează