FOTBAL  »  Superliga  »  RIED - RAPID 3-0

Şumudică: "Mai am nevoie de jucători, suferim rău şi sînt îngrijorat"

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iulie 2010 00:00

Antrenorul Rapidului, Marius Şumudică, se declară nemulţumit de faptul că nu are suficienţi jucători la dispoziţie şi mărturiseşte că mai aşteaptă întăriri pentru a putea crea un lot capabil să se lupte pentru îndeplinirea obiectivelor impuse de conducere.

"Sînt foarte mulţi jucători noi şi suferim la relaţiile de joc. Majoritatea băieţilor din linia de fund abia au venit, există probleme de lot din punct de vedere numeric. Ne mai trebuie 3 sau 4 jucători în acest moment, aşteptăm să ne completăm echipa în următoarele zile

E lipsă de omogenitate, astăzi am avut doar 4 rezerve contra lui Ried şi asta se vede, suferim rău şi sînt îngrijorat. Sperăm să remediem problemele în cel mai scurt timp şi să devenim echipa visată de fani şi de conducere", spus Şumudică.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
andreipca
andreipca  •  05 Iulie 2010, 01:45

Tomita, mergi pe site-ul tau(stelisti) si lasa-ne ca ne plictisesti. Nu te-a intrebat nimeni nimic. Noi rapidistii savem incredere in el, chiar daca suntem unpic suparati ca nu merge echipa in aceste meciuri amicale, insa nu cerem parerile stelistilor. Multumim pentru atentia acordata.

vlad_br
vlad_br  •  04 Iulie 2010, 18:30

pt ucjn cred ca tu suferi de lipsuri. in presa se adminte si se lasa libera folosirea "î" sau "a"

tomita_1965
tomita_1965  •  04 Iulie 2010, 17:59

PARCA TE LAUDAI CA FACI DI C.A.C.A.T. BICI SI SA SI POCANE,CRED CA IN PRIMELE 10 ETAPE VEI FI PUS PE LIBER (NU IESTI LA BISTRITA)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează