FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Șumudică neagă că ar fi făcut gesturi obscene: "Doar le-am bătut obrazul" » Ce spune despre conflictul cu Hagi

Foto: Captură Dolce Sport
Foto: Captură Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 26 aprilie 2016 19:34

Marius Șumudică a fost din nou surprins făcând gesturi obscene către suporteri, în timpul meciului dintre Astra și ASA Târgu Mureș (4-1). Antrenorul Astrei susține că nu le-a arătat degetul mijlociu fanilor, ci că "le-a bătut obrazul".

"Eu doar i-am întrebat de ce îmi arată semnul ăla obscen și le-am bătut obrazul. Dar nu am făcut gesturi obscene. De data asta nu am nici unu la sută vină. N-am făcut niciun gest obscen. Nu are de ce să mă suspende nimeni", a declarat tehnicianul conform Dolce Sport.

Șumudică a adăugat că nu se află în conflict cu Gheorghe Hagi și că îi recunoaște acestuia meritele în fotbalul românesc.

"E Săptămâna Mare și nu mai vreau să intru în polemică cu nimeni. Nu mi-aș permite să intru în polemică vreodată cu Hagi. El e un monument pentru ce a făcut în fotbal. Eu n-am făcut decât să răspund. Am zis doar cu o urmă de ironie în declarația mea că a fost foarte implicat în meciul cu noi și în altele nu."

"Am văzut că și domnul Hagi m-a atacat. Cu tot respectul pentru el, eu nu înțeleg ce vrea să zică uneori. E un monument al fotbalului, dar ca antrenor, săracul, de câte ori am jucat..." Marius Șumudică, la finalul meciului cu Târgu Mureș

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
444001919101397
Florean Andrei  •  26 Aprilie 2016, 20:14

Circaru ăsta îşi face de cap, susţinut de un *** de federaţie !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează