FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL 1-0

Șumudică, noi săgeți către conducere: "Am demonstrat că echipa câștigă și când țipă Șumudică" » Mesajul transmis patronului

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 februarie 2017 22:01

Marius Șumudică s-a declarat foarte mulțumit de prestația jucătorilor săi în meciul cu Viitorul, câștigat de Astra cu scorul de 1-0.

Antrenorul campioanei en-titre este de părere că, în cazul în care se va califica în play-off, Astra se va bate la podium. 

"A fost un rezultat normal, nu cred ca poate pune cineva la îndoială rezultatul. Contează că am reușit să ne revenit din punct de vedere fizic după meciul cu Genk. Am jucat foarte bine.

Aviz amatorilor care au vorbit că joacă Șumudică cu trei fundași centrali, dar Viitorul nu s-a apropiat de poartă. Ar trebui să fim mai respectați și să fim arbitrați cu aceeași unitate de măsură.

Cred că ne-am apropiat 75%-80% de play-off. Dacă Astra intră în play-off, sunt sigur că ne vom bate la primele trei locuri", a spus Șumudică la TV Dolce Sport.

Tehnicianul le-a transmis un mesaj și oamenilor din conducerea clubului.

"Sper că l-am bucurat pe patron, pentru că am auzit că a început să vină pe la meciuri, sper că i-a mai trecut supărarea. Probabil e supărat pe mine, dar e important să înțeleagă că echipa aceasta merită mai mult respect. Eu am îngropat securea războiului.

I-am demonstrat lui Buduru că echipa câștigă și când țipă Șumi, că a zis că echipa câștigă dacă Șumudică stă pe bancă", a spus antrenorul Astrei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
andrei.f
andrei.f  •  20 Februarie 2017, 09:39

Alo, *** tot nu ai înţeles că *** la Astra. Roiu !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

roja_azul76
roja_azul76  •  20 Februarie 2017, 09:31
Postat de bvd_magheru pe 20 Februarie 2017, 01:10

Ba ipocrizia din ochii tai se vede dupa sigla pe care o afisezi !!! Eu va mai numesc Steaua Bucuresti pina in vara , Nu o sa ma vezi niciodata in vecii vecilor comentind la vreun articol despre fc sporting becali !! Jur !

Asa sa faci.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  20 Februarie 2017, 06:38

Ninel a luat-o pe urmele lui Falci. Se umfla-n pene, se bate la titlu... Ia-o mai usor, ca inca nu-i sigur nici play-off-ul.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează