FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Şumudică: "Pancu e primul pe listă!"

Articol de - Publicat marti, 28 decembrie 2010 00:00

Şumudică îl cere insistent conducerii pe mijlocaşul de 33 de ani, fotbalist pe care îl consideră esenţial pentru planul lui din retur

După bistriţenii Moraes, Băjenaru şi Mureşan, Rapid a intrat la negocieri şi cu Vasluiul pentru Daniel Pancu. Marius Şumudică e cel care doreşte comeback-ul mijlocaşului în Giuleşti. "Îl doresc enorm pe Pancu, chiar pot să spun că e în capul listei noastre de transferuri. Venirea lui ar însemna mult pentru vestiarul echipei. Am un mare respect pentru rapidiştii adevăraţi", a anunţat Şumi.

Antrenorul spune că în calea transferului ar mai fi doar situaţia contractuală a lui Pancu la Vaslui. "Eu am vorbit cu Daniel şi de Crăciun, am înţeles că ar avea ceva probleme la club. Mi-a promis însă că şi le va rezolva şi că va veni la Rapid", a precizat "principalul" giuleştean.

Trei sînt motivele pentru care Şumudică îl cheamă înapoi în Grant pe "Pancone": nevoia unui secund pe teren, a unui lider în vestiar şi a unui fotbalist cu experienţă care să poată intra şi să decidă finalurile de meci.


5 meciuri a bifat Pancu pentru Vaslui în acest sezon al Ligii 1 Bergenbier, fără a marca vreun gol

56 de goluri în 141 de partide e palmaresul lui Pancu la Rapid


"Eu nu mai pot juca la nivelul cerut la Rapid, însă Pancu poate fi de mare ajutor acolo"
Adrian Iencsi, fost fundaş Rapid

"Nu ştiu de ce rapidiştii spun că-l doresc pe Pancu. Nu m-au contactat să discutăm vreun transfer şi nici jucătorul nu şi-a manifestat dorinţa să plece"
Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui


"Joc table şi aştept"
Jean Pădureanu confirmă că Gloria şi Rapid s-au înţeles asupra sumelor de transfer pentru mijlocaşii Liviu Băjenaru (27 de ani) şi Andrei Mureşan (25 de ani), dar giuleştenii întîrzie să intre la negocieri cu jucătorii pentru a lămuri şi aspectul salariilor. "Aştept un semn de la Rapid, nimeni nu a discutat cu mine. Mai joc o tablă să mai uit de tensiune", a glumit Băjenaru. "Nu am abandonat negocierile", au anunţat rapidiştii.

"Cesi şi Grigorie vin cu mine"
Mircea Rednic a anunţat la GSP TV că Ştefan Grigorie şi Carlos Cesinha şi-au dat acordul să vină cu el sub formă de împrumut în Azerbaidjan, la Hazar Lankaran. "Mai rămîne doar acceptul Rapidului", a spus "Puriul". "Sînt doi fotbalişti pe care eu mă bazez în continuare, dar dacă vor să plece eu nu mă opun", a precizat Şumudică.

Inbox:

- Jean Pădureanu: "Rapid este echipa care insistă cel mai mult pentru transferul lui Moraes. Pentru cei de la Astra preţul jucătorului a crescut la două milioane de euro, aşa păţesc oamenii fără bun-simţ".
- Dani Coman: "Dacă n-o să joc, nu o să comentez. Nu plec din Giuleşti, rămîn să mă lupt pentru titularizare".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
p.rares
p.rares  •  30 Decembrie 2010, 11:18

Aduceti fratilor fotbalisti tineri nu alcolisti. Lasati-l in Moldova ca ii sta bine printre podgoriile de vin,nu vedeti de de cativa ani numai fotbal nu joaca. Sunt atatia tineri care doresc sa faca treaba,care doresc sa se afirme.

mircea_1777
mircea_1777  •  28 Decembrie 2010, 21:34

ba baiatule cel care aduci jigniri...o spun pentru a mia oara....tu si cei ca tine sunteti(probabil la nivelul vostru nu realizati) o generatie de no name...vor trebuii sa treaca peste 30-40 de ani ca...societatea sa se vindece...de aceea este Romania in chachat...pentru ca cei de teapa ta nu stiu sa respecte.... societatea se duce de rapa iar voi inconstient alimentati cloaca...asta este crudul adevar....PANCU, SA NU FI AVUT PICIOARE SI NU AR FI TREBUIT SA DESCHIZI GURA LA DRESA SA

rzr
rzr  •  28 Decembrie 2010, 13:07

Pancu e oricand binevenit in Giulesti , dar ca jucator nu ne poate ajuta cu nimic.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează