FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Şumudică: "Plec dacă ratăm Europa"

Articol de - Publicat miercuri, 29 decembrie 2010 00:00

Şumudică a confirmat oferta de la Anorthosis, explică în ce condiţii s-ar despărţi de Rapid şi de ce nu ar putea garanta titlul nici dacă la echipă ar sosi Eric şi Moraes

- Cum e cu Anorthosis, domnule Şumudică?
- Au fost ceva discuţii cu ciprioţii. M-au sunat impresari ca să mă pună în legătură cu cei de acolo. Am jucat în Cipru, oamenii mă ştiu...

- Vă tentează o plecare?
- Vom vedea la vară, pînă atunci nu iau în calcul oferte. Plec de la Rapid doar dacă nu reuşesc să duc echipa în Europa.

- N-aţi acceptat şi din cauză că ar trebui să plătiţi 500.000 de euro ca să rupeţi contractul cu Rapid?
- Nu e adevărat, nu se pune problema banilor! Cel mai fericit sînt în Giuleşti! Am mai spus-o, în acest moment poate să mă oferteze orice echipă din lume, Barcelona, Real Madrid, că tot nu mă interesează. Rămîn alături de băieţi să continuăm ce am început împreună.

- Dacă vi s-ar promite aducerile lui Moraes şi Eric, cu condiţia să garantaţi titlul...
- Nu, nu aş putea face asta, nu ştiu ce antrenor ar putea promite astfel cîştigarea campionatului. În plus, nu am zis niciodată că mi-l doresc pe Eric.

- Bun, dar cînd va face Rapidul prima achiziţie?
- Băjenaru, Mureşan, Pancu sînt fotbaliştii pe care-i vreau şi sper să-i aducem. Aştept veşti de la Dinu Gheorghe, el răspunde de transferuri.


110.000 euro e salariul lui Şumudică în primul sezon la Rapid, acesta urmînd să crească de la an la an cu 10.000 de euro

270.000 de euro pe sezon i-ar fi oferit şefii lui Anorthosis Famagusta lui Şumudică


"De la Şumudică şi de la băieţi îmi doresc o participare în Europa League. Să iei campionatul e mai greu acum"
Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid

"Sper să ne întărim pe axul central, am nevoie de un fundaş şi de un mijlocaş"
Marius Şumudică, antrenor Rapid

"S-au terminat banii! Cînd îmi fac rugăciunea seara, îmi doresc mai mulţi bani, ca să am să le dau jucătorilor. O să încerc să îl ajut pe Şumi cu achiziţiile de care are nevoie"
George Copos, patron Rapid


"Discutăm pe 4"
Mircea Rednic a vorbit despre transferul la "pachet" al giuleştenilor Cesinha, Grigorie şi Răduţă la Hazar Lankaran: "Am stabilit să mă văd cu Dinu Gheorghe pe 4 ianuarie, cînd voi reveni din Belgia. În cazul lui Cesinha şi Grigorie, e vorba de un transfer definitiv, iar pentru Răduţă voi negocia varianta împrumutului. Şefii mei din Azerbaidjan sînt dispuşi să facă eforturi pentru a-i aduce pe cei trei".

"Săgeţi" în serie
George Copos l-a criticat pe Dinu Gheorghe pentru prima parte a mandatului său de preşedinte la Rapid. "Nu s-a organizat prea bine, lucrurile nu merg aşa cum ar trebui. Am avut şi noi speranţe mari, să terminăm pe locurile unu-doi", a spus finanţatorul. În replică, "Vamă" îi vizează pe Şumudică şi pe jucători: "E normal ca domnul Copos să fie nemulţumit. Am pierdut multe jocuri pe final, nu e normal. Sperăm ca în primăvară să nu se mai repete asta".

Inbox:

- Victor Becali: "Cred că FC Porto va cumpăra de la Rapid şi cele 50 la sută din drepturile federative ale lui Cristian Săpunaru. Sînt negocieri, din cîte ştiu e o diferenţă minimă de bani care împiedică încheierea acestui proces".
- Rapidiştii vor încerca să-l convingă pe stoperul Ricardo Fernandes în primele zile ale lui 2011 să-şi rezilieze contractul. El n-a prins nici un minut jucat cu Şumudică, dar are printre cele mai mari salarii din lot: 200.000 de euro!
- "Vamă" îi grăbeşte pe Lazăr şi Bozovici: "Mă îndoiesc că cineva le poate oferi variante mai bune de contract. Noi le-am propus creşterea salariilor într-o perioadă în care nimeni nu mai aruncă banii aiurea".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
bob02008
bob02008  •  29 Decembrie 2010, 20:25

Felicit iubirea si daruirea LUI SUMUDICA... |\/| |_| | E celor ce l contesta , sil contesta ... Cei frustati de locul ocupat de steaua in clasament ii fac pe uni oameni bulversati si incepe sa jigneasca ... Cum zice un bun prieten mai jos putin " cainele moare de drum lung , si prostu de grija altuia" Eclipsativa de omogenitatea echipei Stelisti ______________ Sa aveti un an nou plin de tot ce apartine sportului studentesc :))

shumi.gol
shumi.gol  •  29 Decembrie 2010, 18:51
Postat de shumi.gol pe 29 Decembrie 2010, 05:19

t-iga-n-ul

Se pare ca mi-au sters comentariul.Ziceam ca fanul clonei comuniste, fargo, cred ca ii adreseaza toate urarile alea lui lacatus,dar a gresit articolul.

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  29 Decembrie 2010, 16:48

@rapidule,tu esti stelist sub acoperire.Daca mai continui cu ironiile sa dea Dumnezeu sa ai parte in viata numai de ele.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează