FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - RAPID 0-0

Şumudică, rezerva lui Andone

Marius Sumudica, Sumudica, Gloria Bistrita
Marius Sumudica, Sumudica, Gloria Bistrita

Articol de - Publicat marti, 27 aprilie 2010 00:00

Antrenorul Bistriţei şi-a dat acordul să vină în Giuleşti dacă Andone nu-şi prelungeşte contractul. Giuleştenii vor şti abia după ultima etapă a returului dacă Andone va continua la echipă.

Pus în gardă de atitudinea lui Andone, care nu vrea să răspundă de pe-acum la propunerea de prelungire a contractului, Copos caută variante. Mai ales că a aflat de la apropiaţi ai actualului tehnician că el speră să prindă un contract bănos în ţările arabe, deci Rapidul este a doua variantă.

Aşa că patronul şi-a stabilit variantele de rezervă. Iar cap de listă este Marius Şumudică (39 de ani). Surse din club au dezvăluit că el a fost sunat de mai multe ori de Copos, care l-a întrebat dacă ar vrea să antreneze în Giuleşti. "Şumi, eşti gata să te întorci acasă?", i-ar fi spus patronul. Aceleaşi surse spun că tehnicianul Bistriţei, echipa-revelaţie a primăverii, a răspuns pozitiv şi aşteaptă acum decizia lui Andone. Dacă "Fălcosul" nu va semna extinderea angajamentului, atunci Şumudică va veni la Rapid în vară.

Cum se explică graba lui Copos de a avea o variantă viabilă? El nu vrea să repete greşeala de acum două sezoane, cînd giuleştenii au aşteptat cîteva luni după Boloni şi pînă la urmă l-au numit pe Jose Peseiro la trei săptămîni după ce echipa se reunise.

"Visul meu e să antrenez Rapidul. La vară voi fi liber de contract, dar nu vreau să spun mai multe. Poate rămîn la Bistriţa sau poate plec la altă echipă"
Marius Şumudică, antrenor Gloria Bistriţa

3 trofee a cucerit Şumudică în Giuleşti ca jucător: un titlu (1999) şi două cupe al României (1998, 2002)

35 de goluri a reuşit Şumudică în cele 96 de meciuri jucate de el pentru Rapid în 4 sezone (1996-1997, 1997-1998, 1998-1999, 2001-2002)

L-a vrut şi în toamnă
În octombrie anul trecut, după demisia lui Hizo, una dintre variantele pentru banca tehnică a fost Şumudică, însă pînă la urmă l-a preferat pe Nicolae Manea. Atunci, Copos s-a temut că Şumi nu va confirma în Grant, însă rezultatele lui de la Bistriţa, din această primăvară, l-au convins pe şeful din Giuleşti.

Tatuaj pentru părinţi
Alexandru Ioniţă (20 de ani) şi-a făcut un nou tatuaj (foto). E al doilea al atacantului rapidist, după ce prima oară şi-a scris pe braţ "Faith" (încredere). De data aceasta Ioniţă şi-a tatuat pe antebraţ numele părinţilor săi: Teodor Lucian şi Vasilica. Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, crede că vîrful care va pleca în vară la FC Koln va dezamăgi în Bundesliga: "E clar, îl pierdem şi pe ăsta. Are cîteva meciuri în Liga I şi a început să se tatueze".

Modificări cu Dinamo
Nemulţumit de evoluţia echipei în remiza de la Galaţi, 0-0, Andone vrea să schimbe primul "11". "Pentru partida cu Dinamo voi face cîteva schimbări. Am greşit că am mizat pe aceeaşi jucători ca în derbyul cu Steaua", a spus Ando. Foarte probabil, Adi Iordache şi Matici vor trece pe banca de rezerve, urmînd să fie înlocuiţi cu Fernandes şi Helder.

- Mircea Bornescu la Recursul etapei de la GSP TV: "Nu regret că am plecat de la Craiova. Am ajuns la o echipă cu acelaşi spirit şi sînt fericit. Mă simt foarte bine în Giuleşti".
- Cesinha acuză o accidentare după meciul de la Galaţi. Brazilianul are o contuzie puternică în zona omoplatului, dar medicii sînt optimişti că va putea evolua cu Dinamo.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
 •  27 Aprilie 2010, 11:26
Postat de andy_1950 pe 27 Aprilie 2010, 03:38

Cenzurati citate din propriul articol? "faith" insemna credinta nu incredere.

Te-ai trezit sa faci pe interesantu? Faith inseamna si incredere... have faith = ai incredere, nu inseamna ai credinta.

andy_1950
andy_1950  •  27 Aprilie 2010, 03:38
Postat de andy_1950 pe 27 Aprilie 2010, 03:37

. :)) si "Confidence" ce inseamna ?!

Cenzurati citate din propriul articol? "faith" insemna credinta nu incredere.

andy_1950
andy_1950  •  27 Aprilie 2010, 03:37

. :)) si "Confidence" ce inseamna ?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează