FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

SUPER FOTO » Pandurii lui Grigoraş s-au relaxat la teatru şi în mină

Chiricheş şi ceilalţi jucători ai Pandurilor în vizită la Complexul Energetic Turceni +8   FOTO
Chiricheş şi ceilalţi jucători ai Pandurilor în vizită la Complexul Energetic Turceni

Articol de - Publicat joi, 01 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 01 decembrie 2011 16:11

După 3-0 cu Rapid şi consolidarea impresiei că Pandurii reprezintă cea mai frumoasă echipă a toamnei, jucătorii au acum timp şi de relaxare.

Preşedintele Marin Condescu i-a dus miercuri pe jucători în vizită la o mină de cărbune din Rovinari şi la Complexul Energetic Turceni. Singurul care a lipsit de la evenimentul organizat de companiile care sponsorizează activitatea echipei de fotbal a fost antrenorul Petre Grigoraş. Tehnicianul a rămas la Tîrgu-Jiu, fiind răcit.


Echipaţi cu căşti de protecţie, jucătorii au discutat cu muncitorii, au aflat cum funcţionează centrala din Turceni şi s-au fotografiat lîngă utilaje. Fotbaliştii nu sînt la prima experienţă de acest gen. În urmă cu ceva timp, Condescu i-a mai dus pe jucători în vizită la o mină, iar fotbaliştii au rămas impresionaţi de condiţiile grele în care îşi desfăşoară activitatea minerii.

Marţi seară, gorjenii au fost prezenţi la piesa "Bigamul", jucată pe scena Teatrului Elvira Godeanu din Tîrgu-Jiu. "E ceva normal să ieşim împreună. Băieţilor le place să meargă la aceste acţiuni, iar asta arată că sîntem o familie", a explicat preşedintele executiv, Eugen Pîrvulescu. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
foxy
foxy  •  01 Decembrie 2011, 19:30

Brujanco, nu ti-a zis barbat-u ca aia nu e mina ci cariera!?

fancraiova1995
fancraiova1995  •  01 Decembrie 2011, 16:39

Hey hey Pandurii!!!

jaff.
jaff.  •  01 Decembrie 2011, 14:41

# Fortzza DURII !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează