FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ / LIVE PE GSP.RO SI KANAL D / DUMINICA 20:30

Super-ofensivi

Articol de - Publicat vineri, 29 februarie 2008 00:00

Steaua anunţă pentru derbyul cu CFR o echipă în care vor juca şi Dayro Moreno, şi Dică

Lăcătuş s-a decis în privinţa "11"-lui de start pe care îl va alinia duminică seara, împotriva liderului Ligii I, CFR Cluj. Cu mai bine de 78 de ore înaintea fluierului de start al partidei, "Fiara" şi-a fixat deja planul tactic, pe care îl va exersa în zilele care au mai rămas pînă la marele derby, iar Gazeta vă prezintă în premieră echipa pe care Lăcătuş se gîndeşte să o trimită pe teren.

De ce Dayro pe dreapta
Fostul număr 7 din Ghencea va propune un sistem 4-2-3-1, la fel ca la Iaşi, numai că distribuţia va fi alta. În primul rînd, vor apărea în acelaşi timp pe teren, însă de la început, Dică şi Dayro Moreno. Columbianul va fi folosit ca mijlocaş dreapta, în locul lui Nicoliţă, care va rămîne pe banca de rezerve. Prestaţia bună a lui Dayro la Iaşi, dar şi faptul că majoritatea acţiunilor pe care le-a purtat în Copou au plecat din banda dreaptă l-au convins pe Lăcătuş că el e cea mai bună alegere pentru acel post.

Rădoi în locul lui Ghionea

Şi în sistemul defensiv vor fi schimbări. Deşi tirul lui Gigi Becali a fost îndreptat înspre Goian, cel mai probabil Ghionea va ieşi din schemă, locul lui urmînd să fie luat de Rădoi, care va evolua ca fundaş central în partea stîngă. Motivaţia lui Lăcătuş pentru această hotărîre a fost că Goian, cel mai înalt stelist, e singurul fundaş care se poate bate de la egal la egal cu Fabbiani. În fine, cea de-a treia modificare va fi titularizarea lui Lovin în locul lui Pleşan.

"Sper să fiu inspirat şi să iau cele mai bune decizii"
Marius Lăcătuş

15 luni au trecut de cînd Nicoliţă a fost lăsat ultima dată pe banca de rezerve la un meci de campionat

10 luni au trecut de cînd Rădoi şi Goian au făcut cuplu în centrul defensivei, s-a întîmplat chiar la meciul CFR - Steaua 1-2, disputat pe 26 aprilie 2007

7 meciuri au jucat Rădoi şi Goian în centrul apărării în ultimele 12 luni

Citește și:

Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga
Superliga
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (155)
 •  29 Februarie 2008, 23:02

astia de la gsp sa ma suga...nu baiatul de mai jos....k nu are el vina...si apropo....darar dumnezeu sa le dam 3-0 ....la CFR si sa terminam pe 2...k nu m ash supara

 •  29 Februarie 2008, 23:01

DERBY-un meci intre ocupanta primului loc...si ocupanta locului 2......asa stiu eu...daca sunt bou asta e...sa ma sujeti:D

 •  29 Februarie 2008, 20:12

Apropo domnilor de la GSP.. de cand Anonim Cluj si Steaua este numit derby ?? Steaua-Dinamo ce mai este ??? extra, mega, super senzational.. derby ?

Vezi toate comentariile (155)
Comentează