FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI

Superstaruri pe Bega :) Timișorenii i-au luat pe Fernando Llorente și Javier Hernandez

FOTO: acspoli.ro
FOTO: acspoli.ro

Articol de - Publicat sambata, 20 iunie 2015 00:00

Timișorenii au mai bifat două transferuri prin aducerea unor jucători cu nume celebre: Fernando Llorente și Javier Hernandez.

Trupa lui Dan Alexa continuă în forță campania de achiziții. Analizînd numele transferate de bănățeni, ai putea trăi cu impresia că Liga 1 a devenit unul dintre cele mai atractive campionate din Europa.

După Zicu, ACS i-a adus pe spaniolii Fernando Llorente, 24 de ani, și Javier Hernandez, 26 de ani. Din păcate pentru fanii timișoreni, nici unul nu are legătură cu celebrii fotbaliști cu același nume și care sezonul trecut au evoluat la Juventus și, respectiv, Real Madrid!

Llorente este un mijlocaș central de profil defensiv care a marcat două goluri în cele 16 meciuri disputate în liga a treia din Spania în sezonul trecut, la Burgos. Tot de la Burgos a venit și Hernandez, mijlocaș ofensiv cu 5 reușite în cele 35 de partide din campionatul trecut.

Cei doi jucători au parafat contracte pe două sezoane și fac parte din lotul deplasat în cantonamentul de la Radenci, Slovenia.

4 amicalevor susține timișorenii în cantonamentul din Slovenia. Pînă acum au fost confirmați doi adversari, Koper și Academia Puskas

Lotul deplasat în Slovenia

Portari: Ed. Pap, Smaranda
Fundași: Belu, Bocșan, Cînu, Scutaru, G. Neagu, Melinte, D. Popescu
Mijlocași: Bărbuț, Trandu, Boldea, Ov. Petre, Poparadu, Ov. Popescu, Doman, Artean, Llorente, Hernandez
Atacanți: Zicu, Al. Popovici, P. Henrique, Elek

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează