FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 0-0

Suporteri ai Stelei amendaţi pentru că nu au plătit biletul de tren

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 martie 2010 00:00

Potrivit unui comunicat de presă al Serviciului Regional al Poliţiei Transporturi (SRPT) Craiova, în trenul accelerat 1725, care circulă pe relaţia Bucureşti Nord - Târgu Jiu, au fost identificaţi 98 de călători care nu aveau bilete de călătorie, toţi din galeria echipei Steaua, a informat Mediafax.

Dintre aceştia, 21 de suporteri au achitat pe loc 1.165 lei, sumă ce reprezintă contravaloarea biletelor de călătorie pe distanţa parcursă cu trenul, respectiv Bucureşti Nord - Craiova.

"Pentru 77 dintre suporteri urmează ca organele CFR, în baza identificării lor de către poliţişti, să le întocmească procese-verbale conform HG 203/1995, pentru achitarea contravalorii pe distanţa Bucureşti - Craiova şi retur", se arată într-un comunicat al SRPT Craiova.

Conform sursei citate, patru persoane au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 11.000 lei.

Citeşte mai multe despre Pandurii-Steaua pe stelisti.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  27 Martie 2010, 14:10

Aia nu sunt suporteri sunt huligani deci trebuie tratati drept atare, fara nici o compasiune. Animalele la circ sau la gradina zoologica nu sa-i molesteze pe cei nevinovati din trenuri. Democratie ? nu ordine si disciplina . Vrem suporteri adevarati care sa cinte pe stadioane chiar si atunci cind echipa e in dificultate . Vrem o revolutie in gindirea tuturor oamenilor de fotbal asa cum s-a intimplat in Anglia si apoi vom avea din nou stadioane pline, pina atunci va rog ultras=huligan ERADICATII.

 •  27 Martie 2010, 13:07

Vai, adica "huliganii"astia n-au fost amendati pentru devastarea garilor si agresiunea calatorilor ci doar pentru banala calatorie cu nasul?! Deontologilor, mi-e sila de voi!

 •  27 Martie 2010, 11:59

muie gsp

Vezi toate comentariile (3)
Comentează