FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Suporterii Petrolului iau atitudine! Primăria e somată: "Atenție! E an electoral"

Articol de - Publicat vineri, 18 septembrie 2015 13:49

Situaţia neclară a echipei Petrolul, dar şi starea jalnică în care se află acum gazonul arenei "Ilie Oană" i-a determinat pe membri Asociaţiei Diaspora Galben - Albastră (ADGA) să ia atitudine.

"Cîndva o mândrie a Ploieştiului, gazonul de pe "Ilie Oană" trage să moară datorită indolenţei cu care îl tratează Primăria! Deşi specialiştii au dat verdictul foarte clar: gazonul nostru suferă din cauza unei ciuperci, care îl va degrada complet daca nu se intervine rapid, şi au stabilit şi care sînt măsurile necesare ce trebuie aplicate urgent pentru a avea şansa să îşi revină la parametrii optimi, Primăria Ploieşti a reacţionat cu foarte multă indolenţă: a organizat comitete şi comiţii care s-au plimbat pe la stadion şi în final au decis să arunce nişte saci de îngrăşamânt pe gazon.

Şi atît! Deşi pe termen scurt gazonul îşi va reveni parţial datorită îngrăşămîntului aplicat, efectul pe termen lung este nul, cătă vreme ciuperca este în continuare prezentă şi gazonul va reîncepe curînd să se deterioreze.

O firma specializată în montarea şi întreţinerea gazonului a trimis o oferta pentru operaţiuni specializate în valoare de 14.500 euro, garantînd salvarea gazonului. În condiţiile actuale, daca gazonul se va degrada complet, înlocuirea lui va costa in jur de 150.000 Euro. Dacă se va ajunge acolo din vina Primăriei Ploieşti care a refuzat sa aplice tratamentul recomandat de specialişti, va fi înregistrat un caz clar de neglijenta în serviciu (pe banii contribuabilului ploieştean) şi cineva va trebui sa plătească.

Şi acel (sau acei) cineva va (vor) plati! Noi, suporterii ploieşteni, ne angajăm public ca dacă această operaţiune de sabotare a gazonului de pe Templul Petrolului va continua la nivelul Primăriei Municipiului Ploieşti si vom ajunge sa ne fie refuzat dreptul de joc pe Arena Ilie Oană din cauza stării necorespunzătoare a gazonului, vom angaja pe banii noştri o Casa de Avocatura si vom deschide o acţiune in instanţă împotriva celor care se fac vinovaţi de acest act de sabotare a interesului public.

Domnilor din Primărie care vă bateţi azi joc de gazonul ploieştean, nu uitaţi ca anul 2016 va fi un an electoral, anul în care ne vom aminti cu toţii de "profesionalismul" de care daţi dovada in administrarea patrimoniului ploieştean", se arată în acest comunicat. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
basexu
basexu  •  22 Septembrie 2015, 01:17
Postat de bunga_bunga pe 21 Septembrie 2015, 14:10

bah george ala, tu macar daca nu pui mana pe carte, pune mana pe ziare. cati ani a trait economia romaniei din banii trimisi acasa de diaspora? oamenii din diaspora au multi dintre ei afaceri in romania: platesc impozite; oamenii din diaspora au in romania proprietati imobile sau mobile, platesc impozite; oamenii din diaspora sustin rude, prieteni etc. cu bani, deci sustin consumul intern, motorul economiei. pai vezi ce prost esti?

Prost e putin spus! Si cati ca el...

bunga_bunga
bunga_bunga  •  21 Septembrie 2015, 14:10

bah george ala, tu macar daca nu pui mana pe carte, pune mana pe ziare. cati ani a trait economia romaniei din banii trimisi acasa de diaspora? oamenii din diaspora au multi dintre ei afaceri in romania: platesc impozite; oamenii din diaspora au in romania proprietati imobile sau mobile, platesc impozite; oamenii din diaspora sustin rude, prieteni etc. cu bani, deci sustin consumul intern, motorul economiei. pai vezi ce prost esti?

bpaun
bpaun  •  19 Septembrie 2015, 12:27

Domnule bdgeorge, diasporenii galben-albastrii au imprimat asociatiei spiritul civic din acele tari mentionate de dumneavoastra (si mai sunt si altele, peste Ocean), unde cetateanul obisnuit practica civismul mult mai des si cu o amplitudine mult mai mare decat cetateanul roman, obisnuit sa traiasca sub jugul administratiei (centrale sau locale). Eu sunt mandru ca sunt membru al acestei asociatii si ma regasesc total in obiectivele ei (desi traiesc in Romania si imi platesc taxele aici) si sper ca aceasta flacara galben-albastra sa continue sa arda neintinata de ura si de neputinta unora ca dumneavoastra. Admir limbajul de lemn de care dati dovada, extrem de bine conservat, foarte asemanator cu infierarile cu manie proletara din anii '90 cu privire la Diaspora: "voi, cei care nu ati mancat ca noi salam cu soia"... Aaa, si vreau sa va asigur domnule ca angajamentul de a actiona in justitie Primaria Municipiului Ploiesti pentru neglijenta in administrarea patrimoniului public nu este o vorba in vant... Vom trai si vom vedea... Si stati linistit, spre satisfactia dumneavoastra firma de avocatura la care facem referire pentru aceasta speta va fi una romaneasca, una dintre cele mai mari de la noi, insa autohtona...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează