FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Surpriză. Andrei Cristea nu a mai plecat în Germania şi a făcut vizita medicală cu Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2011 00:00

Deşi trebuia să plece în această dimineaţă la Frankfurt, Andrei Cristea a surprins pe toată lumea cînd s-a prezentat alături de restul coechipierilor de la Dinamo la vizita medicală de la Institutul Naţional de Medicină Sportivă.

Se pare că problemele care l-au împiedicat pe atacantul de 26 de ani să ajungă în Germania sînt legate de faptul că Dinamo vrea mai mulţi bani în schimbul său. Totuşi, se aşteaptă ca lucrurile să se rezolve în cursul zilei de azi.

De asemenea, la vizita medicală a lui Dinamo a fost prezent şi Florin Bratu, care ar putea să revină în Ştefan cel Mare, dacă Andrei Cristea va pleca.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
adelinebac
adelinebac  •  12 Ianuarie 2011, 22:49

ar fi bine sa vina acici la karlsruhe itzi zic eu ca este cu mult peste ei eu aicea locuiesc si merg la meciurile lor dar nu au atacant nu au niciotreaba singurul care mai stie ceva ii capitanul iasvili in rest slabuti si zimerman fundasul dreapta in rest nu dar andrei ar face fata

digei
digei  •  12 Ianuarie 2011, 10:37

Il da in schimbul lui Moraes cel putin asta este intentia.Sa vedem daca vrea si brazilianul.Dinamo nu mai este demult "un pas inainte" pentru un jucator de provincie

Vezi toate comentariile (2)
Comentează